Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 10.02.2011 09:39

Adam na Optimusie jest szaleństwo i dlatego trochę się boję............. nie wiem czego bardziej, tego że będę żałować, że nie kupiłem, czy tego, że będę żałować, że kupiłem...... :D
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 10.02.2011 11:54

No tak, ciężki kawałek chleba ta giełda :wink: . Chwilami, to juz bym wolał ziemię łopatą przewalać :wink: Żeby nie mieć do siebie pretensji, wziołem wczoraj symbolicznie. ...........................
A na PAT obsuneło, cyngiel w pogotowiu :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 10.02.2011 14:02

Sądzę, że to jest męczenie leszczyka, przed dalszym wybiciem ???? Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia hehehe :wink: :wink: :wink: .....................Nie dziobiecie ?
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 10.02.2011 16:13

mnie cieszy, że mój MCI idzie wbrew rynkowi, wig 20 dość mocno w dół a MCI całkiem nieźle
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 10.02.2011 16:38

MCI też mi się podoba, mimo, ze aktualnie nie posiadam. Bradzo interesujaco wygląda zwłaszcza ten trend wzrostowy w długim terminie.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.02.2011 17:19

Ja jako wytrawny gracz .... :wink: :evil:
Poczekam jak Wy "leszcze" :wink: się obkupicie i wówczas wykupię Was wraz ze skarpetkami ... :wink:
ps.
dobrze napisałem ????
ps.
nie mam póki co odwagi i nastroju. Czekam ... tylko nie wiem na co. :(
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 10.02.2011 17:24

Woka poczekaj na przecenę akcji, myślę że korekta albo się zaczęła, albo zacznie się niebawem
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 10.02.2011 17:30

Woka, bardzo ładnie to ująłęś :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.02.2011 17:50

Poczekaj ,poczekaj ... dobrze mówić.

Tak naprawdę to zaczynam mieć niepokój.
Wczoraj złożyłem dyspozycję aby z funduszu gwarantowanego przesunąć na findusze bardziej agresywne. ( jestem w programie 5 -letnim i te fundusze będą jeszcze ponad 2 lata)
Wczoraj w godzinach południowych ( przed 12.00), to pewno zakup będzie dziś lub jutro.

WIG-i są na czerwono więc do zakupu dobrze ale jak to dopiero początek "czerwonego" to na starcie już jestem w plecy.
.......... i będziesz tu zdrowy ??? 8O
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 10.02.2011 17:56

To teoria , że zaczęła się korekta, może spadki zostały spowodowane śmiercią władcy Arabii.

Dowiedz się, czy już przenieśli środki do agresywnego funduszu, jeśli nie to ja chyba bym się wstrzymał, ewentualnie przesunąłbym do funduszu średnich spółek.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.02.2011 18:06

kaszubskiexpress napisał(a):To teoria , że zaczęła się korekta, może spadki zostały spowodowane śmiercią władcy Arabii.

Dowiedz się, czy już przenieśli środki do agresywnego funduszu, jeśli nie to ja chyba bym się wstrzymał, ewentualnie przesunąłbym do funduszu średnich spółek.

Teraz nie ma jak już tego zrobić. Bank zamkniety.
Mam trzy fundusze:
- Arka Enrgii
- Quertus Agresywny
- ING selektywny.

Wyniki mają dobre więc ......
( do doradztwo ..doradcy finansowego, jak bedzie zobaczę)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 10.02.2011 19:43

woka napisał(a):[. Bank zamkniety.
Mam trzy fundusze:
- Arka Enrgii
- Quertus Agresywny
- ING selektywny.

()

Zamknij wszystkie fudusze i graj sam.Na WIGu 20,na bankach na chemii.
Kupuj akcje spólek Ci znanych i mających duże obroty.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.02.2011 19:59

AndrzejJ. napisał(a):
woka napisał(a):[. Bank zamkniety.
Mam trzy fundusze:
- Arka Enrgii
- Quertus Agresywny
- ING selektywny.

()

Zamknij wszystkie fudusze i graj sam.Na WIGu 20,na bankach na chemii.
Kupuj akcje spólek Ci znanych i mających duże obroty.

Nie opłaca mi sie wyjść z tego. Za duża kwota (prowizja) jeżeli nie dotrzyman terminu. Nie narzekam póki co, w tym VIP-e zarobiłem (średnio około 15%). Straciłem jak sam inwestowałem ale strat jeszcze całkowicie nie odrobiłem.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 10.02.2011 20:01

Zamknij wszystkie fudusze i graj sam.

Też tak uważam. Ale to jest sprawa indywidualna - chęć, trochę czasu poświęcić, trzymać się w ryzach (nie przesadzać), nie poświęcać temu całego czasu, no i nie przeżywać nadmiernie - umiar, umiar, umiar !!! :wink:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 11.02.2011 17:15

No i wreszcie Armia Egipska wraz z Jankesami połapała te sznurki. Mam nadzieję, że Egipt dalej pozostanie oazą stabilności na B. W. No i Egipto-Maniacy będą mieli co robić. :wink: Oczywiście post wiąże się z GPW :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

GIEŁDA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH- Pogadajmy - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone