Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Fotoradar pomocy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 01.07.2009 23:17

Ehhh, właśnie wróciłam dzisiaj z krótkiego urlopu, no i niestety w okolicach Trenczyna zaczaił się na mnie czarny vw passat z dwójką miłych policjantów i radarem wewnątrz, zabolało :evil:
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 03.07.2009 15:56

Dla tych, którym "styl jazdy" caal "nie odpowiada": http://www.smog.pl/wideo/27301/160_km_h ... _w_polsce/ 8O
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 03.07.2009 18:37

who napisał(a):Dla tych, którym "styl jazdy" caal "nie odpowiada": http://www.smog.pl/wideo/27301/160_km_h ... _w_polsce/ 8O

wiedziałam :lol: nie trafione albowiem:
- nie znasz i znać nie możesz mojego stylu jazdy
- nad imprezkę przedkładam evo
- to nie było miasto, tylko autostrada
- mam bogatsze słownictwo niż bohaterowie filmiku, a jak już bluźnię to bez powtórek i z polotem
:papa:
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 03.07.2009 19:24

Śpieszę wyjaśnić, że ten filmik był na Twoją obronę - przeciwko forumowym moralizatorom. Nie uważam bowiem, abyś jakoś szczególnie "szataniła" :-) "No i masz babo placek" - chciałem dobrze...........
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 03.07.2009 19:39

who napisał(a):Śpieszę wyjaśnić, że ten filmik był na Twoją obronę - przeciwko forumowym moralizatorom. Nie uważam bowiem, abyś jakoś szczególnie "szataniła" :-) "No i masz babo placek" - chciałem dobrze...........

:oops: idę w takim razie posypać głowę popiołem i przybrać się w worek. Niestety chyba foliowy, bo o zgrzebny trudno będzie, ale cóż, takie czasy :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.07.2009 20:12

who napisał(a):Dla tych, którym "styl jazdy" caal "nie odpowiada": http://www.smog.pl/wideo/27301/160_km_h ... _w_polsce/ 8O

Stareeee...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.07.2009 20:17

A potem takie pojeby zgina gdzieś na drodze wracając z zabawy i będzie lament i oczywiście gdzie była Policja...
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 03.07.2009 20:24

Bocian napisał(a):A potem takie pojeby zgina gdzieś na drodze wracając z zabawy i będzie lament i oczywiście gdzie była Policja...

Raczej gdzie byli rodzice, sądząc po głosikach to gówniarze.

W czasie mojego egzaminu na prawo jazdy, nie zdało dziewczę. Nie wiem ile miała lat, mało, dolna granica dopuszczalności. I mamusia dziewczęcia płakała rzęsistymi łzami, że może jednak pan egzaminator będzie łaskaw zerknąć na córcię łaskawym okiem. Bo przecież właśnie kupili córeczce samochodzik i za kilka tygodni ona ma pojechać w góry z koleżankami na zimowe ferie 8O
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 03.07.2009 20:26

Bocian napisał(a):A potem takie pojeby zgina gdzieś na drodze wracając z zabawy i będzie lament i oczywiście gdzie była Policja...

- wiem, że to arcycyniczne, ale lepiej, jeśli zginą "samodzielnie" owinięci na jakimś drzewku, niż mieli by rąbnąć kogoś przypadkowego. Policja nie da rady "upilnować" pojebów. Niepodobna. Rosną...ba! właśnie zostały zapłodnione kolejne jajeczka z pojebami. Całe zastępy pojebów i "wiejskich tjuningowców". To kolejna plago-moda.
:arrow: caal, te "zimowe ferie córeczki" mnie urzekły...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2009 12:33

caal napisał(a): w okolicach Trenczyna zaczaił się na mnie czarny vw passat z dwójką miłych policjantów i radarem wewnątrz, zabolało :evil:

I czego marudzi?
Twardym trzeba być!
I coś na pamięć...zapomniałem nazwy,tego specyfiku reklamowanego ;)

caal napisał(a):To nie płacenie mnie martwi, ale ewentualne punkty karne.
.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 04.07.2009 12:44

caal napisał(a):Ehhh, właśnie wróciłam dzisiaj z krótkiego urlopu, no i niestety w okolicach Trenczyna zaczaił się na mnie czarny vw passat z dwójką miłych policjantów i radarem wewnątrz, zabolało :evil:

Bili?
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 04.07.2009 13:37

hepik napisał(a):I czego marudzi?
Twardym trzeba być!
I coś na pamięć...zapomniałem nazwy,tego specyfiku reklamowanego ;)

twarda byłam i owszem, zapłaciłam bez zmrużenia powiekii z miłym uśmiechem :) Nie zmienia to jednak faktu, iż pieniądze przeznaczone na mandat wolałabym zużytkować w inny sposób. Dlatego nie płacżę, stwierdzam tylko fakt, że zabolało. Zwracam też uwagę na czarnego passata :wink:

gospodarz napisał(a):Bili?

A wręcz przeciwnie, byli bardzo mili :) Umówiliśmy się na wrzesień :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.07.2009 13:54

caal napisał(a):pieniądze przeznaczone na mandat wolałabym zużytkować w inny sposób.
Umówiliśmy się na wrzesień :P

Dlaczego na coś innego?
Wydałaś na to co lubisz,przecie?
We wrześniu idź na całość,na Słowacji maja maksymalnie 650 euro,będzie co wspominac ;)
caal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) caal » 04.07.2009 15:50

hepik napisał(a):We wrześniu idź na całość,na Słowacji maja maksymalnie 650 euro,będzie co wspominac ;)

Nie ma sprawy, jak zrobię taki wynik nie omieszkam się pochwalić :sm:
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 04.07.2009 19:50

Ciekawa lektura, aczkolwiek z grubsza sprawy znane, znane...
http://www.bibula.com/?p=10735
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone