Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Którą drogą lepiej mam pytanie?Chodzi o drogi na Wegrach.CZy droga nr 86, czy może droga nr 82 albo 81 leu Autrostardą na Budapeszt.Chodzi głownie żeby było szybko.
diuf1 napisał(a):Którą drogą lepiej mam pytanie?Chodzi o drogi na Wegrach.CZy droga nr 86, czy może droga nr 82 albo 81 leu Autrostardą na Budapeszt.Chodzi głownie żeby było szybko.
diuf1 napisał(a):Którą drogą lepiej mam pytanie?Chodzi o drogi na Wegrach.CZy droga nr 86, czy może droga nr 82 albo 81 leu Autrostardą na Budapeszt.Chodzi głownie żeby było szybko.
jak ma być szybko to autostradą
ich tanimi autostradami, drogi krajowe są wolne jak wszędzie - miasto, wieś =ograniczenie prędkości. 1500 HF zapłacisz?
W którym miejscu wjeżdżasz na Węgry? Ja bym radził jak w Komarnie to na Szekesfehervar i M7, a jak w Gyor albo Bratysławie to na Csorną i 86. W tym drugim przypadku byłby za duży zygzak żeby się opylało, no chyba żeby autostradą dawać ile fabryka dała.