Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatera w poludniowej Dalmacji dla 3 osob... Prosze...:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kk
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kk » 16.08.2007 09:54

Mam zamiar udac sie do Chorwacji z rodzina na poczatku wrzesnia na 3 tygodnie, bylabym szalenie wdzieczna gdyby mogl mi ktos polecic jakas fajna kwatere, chcialabym dokladnie zwiedzic dubrovnik i dlatego wlasnie szukam kwatery na poludniu tego pieknego kraju... wiec prosze o podpowiedzi (tylko blagam nie mowcie mi szukaj itp:)
slmaj
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slmaj » 20.08.2007 07:23

:D Właśnie wróciłem z Srebreno - Mlini, 7 km od Dubrownika. Napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Podam współrzędne bardzo dobrego mieszkanka za nieduże pieniądze.
KumoterSzyszkownik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KumoterSzyszkownik » 29.08.2007 18:18

czesc..wrocilismy wczoraj z Orebica..maly apartamencik z plaza oddalona o jakies 100 metrow i z milymi gospodarzami..jak chcesz napisz na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl rada-nie rob interesu z agencja chorwacka Orebic Tours.ceny zawyzaja o ponad 100 procent.Przyklad-apartament przez agencje kosztowal nas 52 euro za dobe a gospodyni otrzymala od agencji za dzien.........16 euro!!Po drodze byl niestety jeszcze jeden posrednik w Polsce..niestety czasem czlowiek placi frycowe w nowym miejscu..Pozdrawiam.....
csw1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) csw1 » 31.08.2007 07:11

KumoterSzyszkownik napisał(a):czesc..wrocilismy wczoraj z Orebica..maly apartamencik z plaza oddalona o jakies 100 metrow i z milymi gospodarzami..jak chcesz napisz na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl rada-nie rob interesu z agencja chorwacka Orebic Tours.ceny zawyzaja o ponad 100 procent.Przyklad-apartament przez agencje kosztowal nas 52 euro za dobe a gospodyni otrzymala od agencji za dzien.........16 euro!!Po drodze byl niestety jeszcze jeden posrednik w Polsce..niestety czasem czlowiek placi frycowe w nowym miejscu..Pozdrawiam.....

Podeślesz info. Proszę :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ewela
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewela » 30.10.2007 12:28

Ja też poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Hanula
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hanula » 01.11.2007 20:11

I ja proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :roll:
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 01.11.2007 20:31

I ja bardzo PROSZĘ :D :D adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 30.11.2007 12:05

Jeśli możesz to poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 30.11.2007 22:47

:papa: witam i ja poproszę Wielkie dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D :hut:
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 30.11.2007 22:47

:papa: witam i ja poproszę Wielkie dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D :hut:
stafid
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) stafid » 22.12.2007 21:44

witam i ja poproszę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Krzysztof-harry
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof-harry » 25.12.2007 18:41

witam na forum

szukam opinii o biurze Koliba Travel z Kęt-Bulowic, może ktoś z Was już z niego korzystał. Poza tym Bardzo proszę o namiary na tanie kwatery w Chorwacji w dowolnym rejonie

mój adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szacha
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szacha » 27.12.2007 00:03

Ja też poproszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Beata69
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata69 » 01.01.2008 22:25

rowniez prosze o namiary :) Dziekuje z göry
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

slmaj napisał(a)::D Właśnie wróciłem z Srebreno - Mlini, 7 km od Dubrownika. Napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Podam współrzędne bardzo dobrego mieszkanka za nieduże pieniądze.
marcin-ra
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin-ra » 13.01.2008 22:05

Ja chcę jechać od 12 lipca z dwójką dzieci i z żoną dzieci dwa lata i osiem i jężeli ktoś ma jakąś fajną ,kwaterę proszę o namiaray i żeby plaża nie była slaista / małe dzieci/
pomózcie bo już od śledzenia tych stron w internecie łeb boli
Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone