Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Forum jest dla wszystkich

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak
Forum jest dla wszystkich

Postnapisał(a) dallaska » 18.01.2007 10:54

Czytam od niektórych ze jedne posty sa głupsze drugie mniej przeciez kazdy ma prawo pisac tutaj co chce .Jesli ktoś nie lubi danego tematu to niech nie czyta i nie komentuje niemile.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.01.2007 10:56

Oczywiście , że dla wszystkich , tylko może nie na każdy temat?
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 18.01.2007 12:37

Dallas...proszę przeczytaj uważnie co pisze na górze
Informacyjny serwis turystyczny. Nieoficjalny i niezalezny serwis poświęcony chorwacji.
Witamy na stronach Chorwacja Online - Cro.pl
Serwis Chorwacja Online powstał w celu przybliżenia wszystkim pięknego kraju, jakim jest Chorwacja, w szczególności zaś jej walorów turystycznych, choć nie tylko. Mamy nadzieję, że każdy, kto był bądź ma zamiar pojechać do Chorwacji, znajdzie tutaj wiele przydatnych i ciekawych informacji.Tak oczywiście każdy ma prawo pisać sobie to o czym chce, ale zauważ jakie jest pierwotne przesłanie tego forum i może ty nieświadomie czasami bardzo mocno odbiegasz od tematu.
Nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić ale spojrz ile wniosłaś swoja osobą na forum rzeczy związanych z chorwacją a ile innych?
Pozdrav
madzia1981
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 18.01.2007 12:43

no to jeszcze spójrz ze sa tematy napisane nie przeze mnie o koszmarach nocnych czy rozmiarach kołnierzyków czy o maśle orzechowym
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 18.01.2007 13:11

Zaraz się zacznie kolejna przepychanka pt "kto ma rację"
Irecki
Odkrywca

Postnapisał(a) Irecki » 18.01.2007 13:28

wódka też jest dla wszystkich (dorosłych), a jednak są tacy co jej nie powinni pić.... lub też, można się nie odzywać i niech inni tylko myślą, że jestem idiotą lub powiedzieć dwa zdania i rozwiać wszelkie wątpliwości.
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 18.01.2007 14:28

dallas napisał(a):Czytam od niektórych ze jedne posty sa głupsze drugie mniej przeciez kazdy ma prawo pisac tutaj co chce .Jesli ktoś nie lubi danego tematu to niech nie czyta i nie komentuje niemile.

Prawo masz bo nigdzie ustawodawca ani inny organ posiadający ustawowe prawo do jego stanowienia tego nie zabronił, tyle że pomyliłaś czaterię z forum o Chorwacji. Jak narazie to należy Ci pogratulować założenia 15 tematów nie w temacie i wielu postów (również nie znalazłem ani jednego w temacie choć przyznaję może słabo szukałem). Wykaż się w temacie (tak choćby z 5 %) to może o Twoich bzdetach też poczytamy. Na razie polecam http://czateria.interia.pl/
:?
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 18.01.2007 15:02

madzia1981 napisał(a):Dallas...proszę przeczytaj uważnie co pisze na górze
Informacyjny serwis turystyczny. Nieoficjalny i niezalezny serwis poświęcony chorwacji.
Witamy na stronach Chorwacja Online - Cro.pl
Serwis Chorwacja Online powstał w celu przybliżenia wszystkim pięknego kraju, jakim jest Chorwacja, w szczególności zaś jej walorów turystycznych, choć nie tylko. Mamy nadzieję, że każdy, kto był bądź ma zamiar pojechać do Chorwacji, znajdzie tutaj wiele przydatnych i ciekawych informacji.Tak oczywiście każdy ma prawo pisać sobie to o czym chce, ale zauważ jakie jest pierwotne przesłanie tego forum i może ty nieświadomie czasami bardzo mocno odbiegasz od tematu.
Nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić ale spojrz ile wniosłaś swoja osobą na forum rzeczy związanych z chorwacją a ile innych?
Pozdrav
madzia1981

Madziu1981 !
Lepiej bym tego nie ujęła.

Do dallas - przeczytaj to raz jeszcze, na spokojnie.
A na pewno zrozumiesz ... .
Buber
Cromaniak

Postnapisał(a) Buber » 18.01.2007 15:18

Dallas nie będę rzucał kamieniem :twisted: (bo inni tez tego nie robią). Każdemu zdarza sie coś napisać na "każdy temat", ale przyłączam sie do zdania poprzedników i proszę Cię, napisz coś o CRO i we właściwym dziale.
PZDR.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.01.2007 15:35

Dla przypomnienia pierwszy post dallas
forum/search.php?search_id=801809346&start=225
Jak poczytacie następne i w jakich tematach się"udziela", to zobaczycie, że w Chorwacji chyba ta osoba nie była , więc wymaganie od niej aby coś o Chorwacji napisała graniczy z cudem.
Ale może się mylę - dallas zaskocz mnie!!!

:papa:
wiolak3
Cromaniak

Postnapisał(a) wiolak3 » 18.01.2007 15:38

W 100% popieram przedmówców, komentujących założony temat. :!:
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 18.01.2007 15:47

Janusz Bajcer napisał(a):Dla przypomnienia pierwszy post dallas
forum/search.php?search_id=801809346&start=225
Jak poczytacie następne i w jakich tematach się"udziela", to zobaczycie, że w Chorwacji chyba ta osoba nie była , więc wymaganie od niej aby coś o Chorwacji napisała graniczy z cudem.
Ale może się mylę - dallas zaskocz mnie!!!

:papa:

Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów

niestety nic tam nie ma
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 18.01.2007 15:49

dla mnie dallas pisze jak bazyl,ale może to pisze jego druga połówka :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 18.01.2007 16:00

UWAGA... teraz zaczną się tematy typu:

"Co pijamy w Chorwacji?"
"Na czym lubimy spać w Chorwacji?"
"Co nas w Chorwacji najbardziej zdenerwowało?"

I tak dalej i tak dalej i tak d..... blebleble

Wszystko po to, żeby było w temacie Chorwacji i wtedy nikt jej nie będzie mógł niczego zarzucić :P
A tak na marginesie spójrzcie jak popularne są tematy dallas... czy to nie zastanawiające :?: Sam się zastanawiałem na czym polega jej fenomen. założyłem kilka wątków i musiałem się dobrze napracować, żeby było zainteresowanie nimi... a tu u dallas :?: tylko spójrzcie ... same się nakręcają.

Pozdraviam :papa:

P.S. Dallas żeby wszystko było jasne - nic do Ciebie nie mam. Takie tam moje wywody ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.01.2007 16:35

maciek1956 napisał(a):Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów niestety nic tam nie ma

http://cro.pl/forum/search.php?search_i ... &start=225
ponawiam
http://cro.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=8859
klikać na znajdź wszystkie posty
Ostatnio edytowano 18.01.2007 16:40 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone