Anai napisał(a):Propozycja...
Liczyłem na inną
Ta jest nie do przyjęcia. Zresztą wcześniej już pisałem i tylko o to mi chodzi. Mnie nie pasuje. Innym pasuje lub jest im obojętne. I jest ok. Nie tracą nic w moich oczach.
alias21 napisał(a):Czy aby na pewno to tylko sceniczny image i drag queen ?
A co na to wszystko jaśnie małżonek..???![]()
.png)
jara napisał(a):Liczyłem na innąAnai napisał(a):Propozycja...![]()
Szkoda, bo nie proponowałam niczego zdrożnegojara napisał(a):Ta jest nie do przyjęcia.
.png)
Anai napisał(a):ciekawe, że do całujących się pań nikt się nie odniósł
.png)
Anai napisał(a):Szkoda, bo nie proponowałam niczego zdrożnego
Anai napisał(a):Swoją szosą, to ciekawe, że do całujących się pań nikt się nie odniósł - aż takie obrzydzenie wzbudziły?
Czy wręcz przeciwnie taki widok jest już O.K?
walp napisał(a):Blaugrana napisał(a):Czego dowodzi to zdjęcie ? Że jako Konczita wystąpił nie tylko na Eurowizji ?
Też, ale chyba również, że z Panem Żakiem tworzą ein glückliches Brautpaar.
.png)
weldon napisał(a):Ale to ich całowanie się pokazywali w jakimś popularnym programie telewizji publicznej?
Nie wiem, w Sopocie na przykład, albo choć w Kołobrzegu?
Czy trzeba było wejść na jakiegoś jamniczka albo inny śmietniczek?
.png)
Taa jassne...weldon napisał(a):Anai napisał(a):ciekawe, że do całujących się pań nikt się nie odniósł
To z szacunku. Co innego jak facet robi z siebie pośmiewisko, a co innego kobitka.
weldon napisał(a):Pokaż dwie, całujące się, kobiety z brodą, to będzie łatwiej, a tak to nawet całkiem sympatycznie wygląda
weldon napisał(a):Dla równowagi, nie powiesz, że ci się to podoba:
jara napisał(a):Anai napisał(a):Szkoda, bo nie proponowałam niczego zdrożnego
Dla Ciebie nie jest niczym zdrożnym, a mnie po prostu nie pasuje. I wszystko.
jara napisał(a):Oj, był dym związany z publicznym całowaniem się pań.
.png)
jara napisał(a):W clipie było, no i w tefałenie. Powiem szczerze, że widziałem raz.
Anai napisał(a):Punkt widzenia zależy mocno od punktu siedzenia

Anai napisał(a):a wizerunek sceniczny należałoby traktować jak wizerunek sceniczny.
.png)
Anai napisał(a):Nie chciałabym też, żeby ktokolwiek kiedykolwiek w imię swoich przekonań chciał i mógł mi narzucić co mogę a czego już nie powinnam (w granicach prawa rzecz jasna) robić we własnym otoczeniu, domu, łóżku.
.png)
Anai napisał(a):
Nie ocenia (nie powinno) się (...), człowieka po wyglądzie
.png)
Anai napisał(a):jara napisał(a):Ja też nie. I nie usiłuję tego narzucać innym. Nawet nie proponuję.
Któż w takim razie próbuje Ci to narzucić, czy choćby proponuje? Konczita?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.