.png)
Habanero napisał(a):Zapraszam Wszystkich do obejrzenia programu Alarm !, poświęconego SOSW nr 1 we Wrocławiu
i naszej walce o przyszłość kształcenia specjalnego we Wrocławiu.
Pääkäyttäjä napisał(a):Coś czuję, że jak zwykle robi się burzę w szklance wody bo ktoś zwyczajnie nie doczytał dyrektywy...
.png)
walp napisał(a):Ostatnio wracają na antenę TV różne programy. Obejrzalbym "Wielką grę" w nowej odsłonie.![]()
walp napisał(a):Habanero napisał(a):Zapraszam Wszystkich do obejrzenia programu Alarm !, poświęconego SOSW nr 1 we Wrocławiu
i naszej walce o przyszłość kształcenia specjalnego we Wrocławiu.
Obejrzałem. Mam nadzieję, że uda się Wam osiągnąć cel.![]()
.png)
.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Ostatnio wracają na antenę TV różne programy. Obejrzalbym "Wielką grę" w nowej odsłonie.![]()
Zauważyłem. Tylko nie wiem czy to dobry trend. Moim zdaniem takie odgrzewanie starych kotletów to gra na sentymentach widzów i świadczy o braku pomysłu na tworzenie telewizji.
greenrs napisał(a):Programy telewizyjne (zarówno publiczne, jak i komercyjne) stają się coraz gorsze i coraz bardziej nastawione na tanią rozrywkę, propagandę i ogłupianie społeczeństwa.
greenrs napisał(a):Nie dziwi mnie, że coraz więcej ludzi, zwłaszcza młodych całkowicie rezygnuje z oglądania telewizji. Mój syn zamierza zrobić ten krok i wypowiedzieć pakiet tv jednej z kablówek po zakończeniu terminu zobowiązania.
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Moim zdaniem takie odgrzewanie starych kotletów to gra na sentymentach widzów i świadczy o braku pomysłu na tworzenie telewizji.
greenrs napisał(a):Mój syn zamierza zrobić ten krok i wypowiedzieć pakiet tv jednej z kablówek po zakończeniu terminu zobowiązania.

greenrs napisał(a):Mój syn zamierza zrobić ten krok i wypowiedzieć pakiet tv jednej z kablówek po zakończeniu terminu zobowiązania.
.png)
.png)
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko