kaszubskiexpress napisał(a):Dziń dybry.
Nagle patrzę a po chodniku jedzie sobie biała furka z dwiema dziuniami w środku, na stołecznych nr
Dzień dobry.
Panny myślą,że "na prowincję" przyjechały to im wszystko wolno.
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Dziń dybry.
![]()
Wczoraj wieczorem poszedłem z psem na długi spacer, ale musiałem też wpaść do apteki.
Nagle patrzę a po chodniku jedzie sobie biała furka z dwiema dziuniami w środku, na stołecznych nr![]()

.png)
Bocian napisał(a):Leon, do straży miejskiej trzeba było dzwonić. A jak dzwonisz na komendę czy do SM to wyraźnie poproś o nazwisko tego co przyjmuje zgłoszenie i zapisz sobie.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Nagle patrzę a po chodniku jedzie sobie biała furka z dwiema dziuniami w środku, na stołecznych nr![]()
.png)
mervik napisał(a):....w CRO miałem właśnie styczność z nimi ... właśnie na blachach z wawki ...
.png)
Vjetar napisał(a):Andzia* napisał(a):Dzień dobry!!! Słońca brak stop nadal ciepło +7 stop zaspałam stop przesilenie wiosenne daję się mocno odczuć stop może czas na jakiś urlop stop
Winno być: może czas na jakiś urlop start.![]()
.png)
Andzia* napisał(a):Vjetar napisał(a):Andzia* napisał(a):Dzień dobry!!! Słońca brak stop nadal ciepło +7 stop zaspałam stop przesilenie wiosenne daję się mocno odczuć stop może czas na jakiś urlop stop
Winno być: może czas na jakiś urlop start.![]()
Racja !!!![]()
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja o tej porze roku jestem nie do życia - masakra jakaśSpać, spać i jeszcze raz SPAĆ
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):mervik napisał(a):....w CRO miałem właśnie styczność z nimi ... właśnie na blachach z wawki ...
Nie generalizujmy, często są to miejscowi z furami w leasingu.

.png)
mervik napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):mervik napisał(a):....w CRO miałem właśnie styczność z nimi ... właśnie na blachach z wawki ...
Nie generalizujmy, często są to miejscowi z furami w leasingu.
...ci w CRO ... na pewno nie mieli fur w leasingu i nie byli to miejscowi
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko