walp napisał(a):Swoja drogą, niezła pensja na dzień dobry dla mechanika.
Chciał na początku dać mniej a po ocenie pracy podnieść, ale skoro nikt się nie zgłasza
.png)
walp napisał(a):Swoja drogą, niezła pensja na dzień dobry dla mechanika.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry![]()
Wychodzi słoneczkomoże nie będzie deszczu, bo wczoraj umyłem "hultaja"
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ani jednego chętnego
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Szwagier postawił warsztat samochodowy, nieźle wypasiony, kompletnie nowy obiekt, nowe maszyny, socjalne zaplecze jak w hotelu i od 2 miesięcy szuka mechanika. Płaci 4500-5000 netto i co ?
Ani jednego chętnego![]()
Warsztat stoi zamknięty, jaja jakieś.
.png)
ASIULA HK napisał(a):A macie jeszcze mechaników na rynku pracy![]()
.png)
maniust napisał(a):Daj znać gdzie ten warsztat , to mu podeślę tylu mechaników , że się nie opędzi , znam paru dobrych (z racji wykonywanej pracy) , co to szukają roboty , bo w autoryzowanych to gówno płacą , a za taką pensję to będą mu buty pucowali.
kaszubskiexpress napisał(a):ASIULA HK napisał(a):A macie jeszcze mechaników na rynku pracy![]()
Tak, na norweskim rynku pracy, powyjeżdżali wszystkie
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):I to jest problem, bo warsztat jest tutaj![]()
.png)
maniust napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):I to jest problem, bo warsztat jest tutaj![]()
Problem , nie problem............ jak chcecie mogę popytać.
Wprawdzie sam osobiście znam bardzo dobrze rejon Gdańsk-Elbląg-Tczew-Malbork-Starogard Gdański jeśli chodzi o samochodówkę , ale mój kolega Andrzej który ze mną pracuje zna właśnie tamte strony za Wejherowem.
Jak chcecie mogę mu powiedzieć by popytał i się rozejrzał za fachowcem z tamtych stron.![]()
Z doświadczenia wiem , że w Trójmieście nie ma problemów z mechaniorami , wsio zależy kto ile płaci (a pensje są od 1500-3500 zł) , o wiele gorzej jest z lakiernikami samochodowymi , co rusz ktoś z kręgów samochodowych się mnie pyta czy nie mógłbym kogoś dobrego polecić , ale tych praktycznie nie znam , bo jest mało na rynku pracy w GD.
........i wiem co mówię bo znam wszystkie warsztaty te mniejsze i te większe autoryzowane w GD.
.png)
maniust napisał(a):kolega się rozejrzał za fachowcem z tamtych stron.