Arek napisał(a):
Mroźno, wieje ...
Dzień dobry
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):... on może tak mówić, w końcu żyją z napraw ...
kaszubskiexpress napisał(a):agregaty prądotwórcze znacznej mocy, zasilane ON
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):auto_gt napisał(a):hultaj też stał ten mały ... 37 tys ? za takie małe coś , zdecydowanie wolę coś większego używanego np. 27 tyś zł C4 Grand z 2009 r 1,6 Hdi , spalanie niemal podobne ,a ilość miejsca i wygoda nieporównywalna .
Citroen C4 Grand może i ładny, tylko po co mi takie wielkie auto do jazdy do pracy po mieście i na grzyby w weekendy.![]()
![]()
W moim "hultajku" spokojnie cztery kosze zmieszczę
.png)
auto_gt napisał(a):Trzeba przyszłościowo myśleć , wnuki to ruchliwe stworzonka potrzebują miejsca , a będą się tworzyły jak grzyby po deszczu
.png)
kaszubskiexpress napisał(a): Jadąc do klienta zatankowałem jeden jedyny raz w życiu na stacji przy Auchan w Rumi.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):auto_gt napisał(a):Trzeba przyszłościowo myśleć , wnuki to ruchliwe stworzonka potrzebują miejsca , a będą się tworzyły jak grzyby po deszczu
Synowie mają swoje duże auta dla siebie i wnuków, Dziadek jest małyto też się zmieści
.png)
mervik napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a): Jadąc do klienta zatankowałem jeden jedyny raz w życiu na stacji przy Auchan w Rumi.
Ja tankuję i bardzo dużo osób na Auchanie , tam są prawie zawsze kolejki ponieważ mają b.dobre paliwo i tanie![]()
.
.png)
weldon napisał(a):No i doczekałem się ...![]()
Zadzwonił pan od ubezpieczeń i przypomniał, że mi się kończy polisa.
Niestety, stówka różnicy w porównaniu z zeszłoroczną ... in minus![]()
Co za kraj![]()
Przecież to strasznie deprymujące, jak coś tanieje![]()
Acha - kwartalnie stówka mniej![]()

.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Strasznie musiała Ci spaść wartość samochodu![]()
![]()
![]()
kaszubskiexpress napisał(a):padł aku, zupełnie nowy
.png)
weldon napisał(a):
Lałem kiedyś i Vervę i lepszego Shella, póki mechanik, co potem i inni potwierdzili, nie powiedział mi o tym smarowaniu turbiny i o tym, że zarzynam silnik.
.png)
garbowski napisał(a):Proponuję zmienić mechanika
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko