auto_gt napisał(a):Dobrze że w całym kraju wypłacą 13- ki darmozjadom na kwotę 5 miliardów złotych :
Moja "13-tka" już na koncie
.png)
auto_gt napisał(a):Dobrze że w całym kraju wypłacą 13- ki darmozjadom na kwotę 5 miliardów złotych :
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry wieczór
Moja "13-tka" już na koncieczeka na zakup euro bo dobrym kursie
.png)
auto_gt napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry wieczór
Moja "13-tka" już na koncieczeka na zakup euro bo dobrym kursie
Zastanawiam się czy ludzie się nie czują "nie swojo" pobierając takie datki , a potem w kościele do komunii ... gdzie w tym czasie ktoś umiera na raka bo nie było w budżecie pieniędzy ,bo od wykrycia czekał w kolejce na badanie 5 miesięcy potem czekał na chemię drugie 5 miesięcy i leczenie nic nie dało .....
Przynajmniej mam czyste sumienie .
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):http://www.infor.pl/prawo/zarobki/zarobki-i-prawo/228793,Komu-przysluguje-13-pensja.html
Zobacz także: Trzynastka dla pracowników spoza sfery budżetowej
błąd
.png)
walp napisał(a):Dobry wieczór.
Wracając do domu, na ulicach zauważyłem koksowniki.
[...]
Przypominam je sobie z pamiętnej zimy 1981 roku.
Grzeją u Was także?
.png)
greenrs napisał(a):walp napisał(a):Dobry wieczór.
Wracając do domu, na ulicach zauważyłem koksowniki.
[...]
Przypominam je sobie z pamiętnej zimy 1981 roku.
Grzeją u Was także?
Dobry wieczór.
Dobrą pamięć masz. Sądziłem, że jesteś młodszy![]()
Dla mnie to też tylko wspomnienie tamtych lat. Później już ich chyba nie widziałem, nie przypominam sobie.
No a tej zimy to u nas nawet śniegu nie ma (na razie) - co mnie bardzo cieszy
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):U mnie na koncie 14-tki nigdy nie było.
ASIULA HK napisał(a):Mam nadzieję, że koksowniki były, na swojej trasie ich nie widziałam