I raczej nie ma w tym ani cienia współczucia ze względu na mnie ...
.png)
weldon napisał(a):Swoją drogą, u was to chyba wrodzone, bo moja też narzeka na te opady śniegu, który, z samochodu, przed domem, z tarasu ja muszę sprzątać
.png)
marze_na napisał(a):weldon napisał(a):Swoją drogą, u was to chyba wrodzone, bo moja też narzeka na te opady śniegu, który, z samochodu, przed domem, z tarasu ja muszę sprzątać
A mój ubolewa, że Wrocław śnieg omija, bo by sobie chętnie przed garażem poodśnieżał![]()
.
Dobry wieczór.
.png)
weldon napisał(a):Bułeczki, dla odmiany dziś upiekłem![]()
Miały być pszenne, ale podobno dałem za dużo wody i mi się taki kit zrobił, w którym mi ręce uwięzły
Trzeba było dosypać mąki, a tylko żytnia nam została, więc takie zdrowsze wyszły
.png)
Vjetar napisał(a):weldon napisał(a):Bułeczki, dla odmiany dziś upiekłem![]()
Miały być pszenne, ale podobno dałem za dużo wody i mi się taki kit zrobił, w którym mi ręce uwięzły
Trzeba było dosypać mąki, a tylko żytnia nam została, więc takie zdrowsze wyszły
Spada sprzedaż chleba - w tym roku zbankrutuje kolejnych 250-300 piekarni.
Gospodarkę rozwalasz - i co dalej?
Dzień dobry.
.png)
auto_gt napisał(a):Dobrze że w całym kraju wypłacą 13- ki darmozjadom na kwotę 5 miliardów złotych :
tak trzymać jeszcze przez 4 dni .png)
Od chleba uszy rosnąVjetar napisał(a):Spada sprzedaż chleba
Dzięki, przekażę żonie, jak wieczorkiem wróci z pracy, urzędnik jeden ...auto_gt napisał(a):darmozjadom
auto_gt napisał(a): wypłacą 13- ki darmozjadom
Słyszeliście kiedyś o Michale Olszewskim
walp napisał(a):Dyrektorowi warszawskiego zoo się należy
Ty się nie śmiej. Wg pracowników ZOO największym problemem było przekonanie szympansa, że lepiej to robić z fajną laską, a nie z ... własną nogąwalp napisał(a):szympans im się urodził.![]()
.png)
Vjetar napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):Na Dzień że dobry - popsuta klapa w samochodzie , i świecidełko w tej że postaciwalp napisał(a):Wczoraj najpierw uszkodzony wentyl, potem zapaliła się kontrolka
Myślę sobie, fura się sypie, ale wentyl wymieniony, kontrolka zgasła po ponownym uruchomieniu auta.
Czyżby Opel?
![]()
Dzień dobry.
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko