niestety jak się okazało po zsunięciu rolet, to nie tylko kawa się dziś zabieliła
zimsko się rozwija, jadę dziś głęboko w Jurę, a tu łańcuchy nawet nie sprawdzone, czy pasują
.png)
weldon napisał(a):Górskie łańcuchy?
Dzień dobry
Pogoda przepiękna. Słońce takie, że aż razi
Minus 18 i odpaliłem od pierwszego kręcenia.
Kupiłbym ten nowy akumulator i został bym, jak ten ... Himilsbach
.png)
weldon napisał(a):Od pół roku wszyscy mi radzą kupić nowy i tez właśnie nie kaman o co chodzi
Kota wypuściłem na dwór. No, powiedzmy, wyniosłem, a nie wypuściłem
O mało mi drzwi od tarasu nie rozwalił, tak się dobijał po trzech sekundach![]()
.png)
walp napisał(a):Dzień dobry.
Wyjechałem rano z garażu, a tu pukla mi je guma w przednim kole![]()
Niestety, muszę zmienić na zewnątrz (-15st.), bo w garażu materiały i za bardzo nie ma miejsca.
Trzeba się dogrzać, psychicznie nastawić i do roboty.

.png)
auto_gt napisał(a):walp napisał(a):Dzień dobry.
Wyjechałem rano z garażu, a tu pukla mi je guma w przednim kole![]()
Niestety, muszę zmienić na zewnątrz (-15st.), bo w garażu materiały i za bardzo nie ma miejsca.
Trzeba się dogrzać, psychicznie nastawić i do roboty.
... sprowadziłem mu opony tym razem z uwag że auto stare i nie chciał inwestować zaryzykowałem i sprowadziłem z hurtowni Profil .
auto_gt napisał(a):Na zimę jako kierowca starej daty powiedział ze zimówek nie będzie kupował ???
Słuchajcie dziadek jeździł w te ślizgawicę do Zamościa ! i powiedział że całkiem dobrze się prowadziły .
Myślę że te zimówki to wielki przekręt koncernów i marketingu , czemu w USA nie maja zimówek ? 98 % to Al Season ?
Powiem wam że w następnej zmianie u mnie też będą wielosezonowe i są tańsze od letnich ,czy zimowych ,a parametry są bardzo dobre i koniec ze zmianami opon itd...
ja wyszukałem Goodyear Vector
.png)
walp napisał(a): Możecie mi wierzyć, albo nie, ale ja nie odczuwałem różnicy.
Też zastanawiam się, czy nie wrócić do wielosezonowych.
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):... te zimówki to wielki przekręt ...
.png)