auto_gt napisał(a):Xenony założyłem i mam 2 razy jaśniej ...i nie oślepiam !
Rozumiem że wszystko zgodnie z prawem i homologacją( poziomowanie,spryskiwacze lub wycieraczki itp.)
.png)
auto_gt napisał(a):Czekoladę trzeba jeść , nie za dużo , powolutku .
hrupek666 napisał(a):Rozumiem że wszystko zgodnie z prawem i homologacją( poziomowanie,spryskiwacze lub wycieraczki itp.)
.png)
hrupek666 napisał(a):auto_gt napisał(a):Xenony założyłem i mam 2 razy jaśniej ...i nie oślepiam !
Rozumiem że wszystko zgodnie z prawem i homologacją( poziomowanie,spryskiwacze lub wycieraczki itp.)

.png)
Serce w pasy napisał(a):Kiepura i Weldon może faktycznie załóżcie wątek np pt. "Historia Krakowa vs. Warszawy"
Serce w pasy napisał(a):Rocznica napadu Sowietów na Polskę.
weldon napisał(a):A to znasz?:
„Albo Polska pozostanie narodowym państwem, współpracując na rozsądnych zasadach z Niemcami, albo pewnego dnia powstanie marksistowski rząd polski, który następnie zostanie wchłonięty przez bolszewicką Rosję”.
Kto i kiedy to powiedział
auto_gt napisał(a):wolałbym to pierwsze , ale jakiś matoł dawno temu z motyką na słońce się porwał .
.png)
Serce w pasy napisał(a):Pytanie brzmi: Co wg Niego oznaczać by miało "współpraca na rozsądnych zasadach".
weldon napisał(a):
... rozpacz jest zabroniona, a każdy żołnierz czy oficer, który w akcie bezmyślnej rozpaczy targnie się na życie, [...] nie zostanie pochowany, lecz porzucony krukom i wronom na pożarcie. - a to na czyj rozkaz?
.png)