Dzięki Agatwister07 napisał(a):a ja zapraszam na naleśniki z mermelada od marelicy![]()
podobno pyszne
tośmy się dzisiaj najadły
.png)
weldon napisał(a):twister07 napisał(a):a ja zapraszam na naleśniki z mermelada od marelicy
![]()
![]()
![]()
Prawie jak ja. Też z gwinta mi się zdarza, ale ja już smoczka nie używam.
Ale ślady na stole, po jedzeniu, według małżonki, podobne zostawiam ...
.png)
twister07 napisał(a):
Jolu oczywiście, że smacznea wiesz jaki fajny był później prysznic
Olek się kąpał a ja zostałam miss mokrego podkoszulka, a łazienka przypominała bajoro.... bo z prysznica zrobił sobię pistolet
.png)
twister07 napisał(a):... a łazienka przypominała bajoro.... bo z prysznica zrobił sobię pistolet
.png)
weldon napisał(a):twister07 napisał(a):... a łazienka przypominała bajoro.... bo z prysznica zrobił sobię pistolet
Najpierw rozpieszczacie i pozwalacie zalewać łazienkę i dywaniki,
a potem krzyczycie.Ciekawe co mówisz mężowi, jak zaleje łazienkę?
Pewnie to samo co moja![]()
![]()
.png)
hajduczek napisał(a):jestem chetnie śledzę wasze losytym bardziej ,żem jest też już prawie jedną nogą w Jadranie
weldon napisał(a):Damian się zaczytał w relacjach, a mi się przypomniało, że w tym roku,
jakiś strasznie popularny Pag się zrobił. 1100 km/11 godzin jazdy.
Na jeden rzut bys miał.
.png)

weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Piotrek, a co z twoim wyjazdem do Krakowa?
Pewnie w piątek po południu wyjadę,
żeby mieć spokojną sobotę i kawałek niedzieli.
Joanka23 napisał(a): Jak Ty Weldon chcesz Kraków zwiedzić przez 1,5 dnia?????![]()
![]()
![]()
A Ty Damian nie lepszy... zero reakcji![]()
.png)

Serce w pasy napisał(a):Joanka23 napisał(a): Jak Ty Weldon chcesz Kraków zwiedzić przez 1,5 dnia?????![]()
![]()
![]()
A Ty Damian nie lepszy... zero reakcji![]()
Jak on w sobotę w siedem godzin 11 miejscowości zaliczył i jeszcze zdążył 1150zdjęć zrobić to myślisz, że nie da rady Krakowa w 1,5 dnia zobaczyć?
Przecież On biega po tych wszystkich miejscach a nie zwiedza.
perszing sie znalazł
.png)

.png)
weldon napisał(a):chyba mam gdzieś jakiś przewodnik, a najważniejsze, żebym znalazł miejsce gdzieś na tym rondzie Grunwaldzkim? Dobrze mówię?
Resztę z buta zrobię.