a zapomniałam dziś o odliczaniu (niewybaczalne)..5 DDW....3DDU....3 DP...

.png)
Oj DamiankuSerce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):Damian, fajną knajpkę mijałam, i nie wiem czemu ale ...jakoś tak mi się z tobą skojarzyła![]()
![]()
No ciekawe, dlaczego
.png)

Jolanda napisał(a): może i dlatego że cię Ola dała pozdrowic
.png)
Asiu, a niby czemu ci ten w Katowicach nie leżyJoanka23 napisał(a):Jolcia ale z tego co się orientuje to Wy w Tychach macie swój Pomnik Powstańców Śląskich - mnie osobiście usytuowanie tego w Katowicach nie leży... ciekawe czemu?
![]()
![]()
:
.png)
.png)
Joanka23 napisał(a):
Mój syn mnie dzisiaj rozbroił podsumowując moje wstępne (podkreślam wstępne) szykowanie do wyjazdu...
... w pewnym momencie się zbuntował i machając ręką oświadczył:
- Co ty chcesz dzisiaj wszystko spakować? Masz jeszcze 6 dni kobieto!![]()
...i włączył eurosport... - chyba mi się dziecko starzeje

Jolanda napisał(a):Damian,a to się żona ucieszy![]()
.png)
Oj,to się porobiłoSerce w pasy napisał(a):Jolanda napisał(a):Damian,a to się żona ucieszy![]()
Czy ja wiem?
Jakoś te wakacje dziwne w tym roku! Do końca nie wiadomo było czy pojedziemy, teraz nie wiadomo na ile i gdzie pojedziemy. Do tego prowadzimy dom otwartych drzwi i mamy kilku znajomych, którzy zawsze latem przyjeżdżają do nas na kilka dni, a w tym roku wszyscy jakoś zmieniają plany, nie mogą się wybrac do nas, zminiają decyzję w ostatniej chwili, a my próbujemy jakoś to sobie wszystko zapalanować i nie wychodzi, więc pozostaje nam improwizacja jak ktoś ze znajomych odwoła przyjazd w ostatniej chwili.
I jak tu cos planować.....
.png)
To ja cię tu pocieszam jak mogęSerce w pasy napisał(a):Ja się nie przejmuję, tylko stwierdzam fakt, że w tym roku to wszystko takie inne i dziwne. Zaczynając od pogody, a kończąc na planach, które w tym roku, wszystkim moim znajomym się niespodziwanie zmieniają.
Więc jak na dzień dzisiejszy jadę 23sierpnia być może do 5września, ale to również się może zmienić gdy wypali wyjazd na Ukrainę 3 września i trzeba będzie wróicić wcześniej:)
.png)
już się żegnałamSerce w pasy napisał(a):No no no z tym pocieszaniem to ostrożnie bo ja słomiany wdowiec jestemdo czwartku![]()
A Ukraina to bardziej biznesowo więc nie wiem czy relacja będzie, zwłaszcza, że ja mało relacjowy jestem.
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko