Kenik napisał(a):No wiesz, patrząc na Twoją rzeźbę wydawałoby się, że dasz radę.Ale skoro twierdzisz, że nie to nie namawiam.
Zacytuj post w którym napisałem cokolwiek w temacie, że dałbym lub nie dałbym rady
Kenik napisał(a):No wiesz, patrząc na Twoją rzeźbę wydawałoby się, że dasz radę.Ale skoro twierdzisz, że nie to nie namawiam.
Bocian napisał(a):Zacytuj post w którym napisałem cokolwiek w temacie, że dałbym lub nie dałbym radyZacytuj gdzie coś takiego twierdziłem. Umiesz?
![]()
Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):Zacytuj post w którym napisałem cokolwiek w temacie, że dałbym lub nie dałbym radyZacytuj gdzie coś takiego twierdziłem. Umiesz?
![]()
Choćbym i chciała to nie mogę ... dałam Danusi słowoCo nie znaczy, że takiego posta bym nie znalazła chociaż nie w tym wątku.
Ciiiii, Bociek, cicho szaaaaa...![]()
Bez odbioru![]()
.png)
Kenik napisał(a): koniec zbaczania z tematu, już siedzę cicho
Bocian napisał(a): Fajne te rzeczki ale dla mnie za krótkie
Bocian napisał(a): nocujecie na tych spływach czy to tylko jednodniowe przygody?
Asiula1 napisał(a): Wkleje zdjecia z Czernicy i Bialej rzeki ona się łaczy z Czernicą od Przechlewa to około 30km
Asiula1 napisał(a): Chocina bardzo spokojny odcinek
.png)

.png)

Bocian napisał(a):Opisałem kiedyś swoją wycieczkę po ŁupawieGdzieś tu jest na forum...
Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):Opisałem kiedyś swoją wycieczkę po ŁupawieGdzieś tu jest na forum...
Troszkę skąpawa ta relacyjka ... ale, że bez mięcha to duży plus