.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jak dla mnie Białka jest OK, mimo że nie tania, nawet dla dwóch osób.
.png)
elka21 napisał(a):Coś tam próbują ratrakować, zachęcać nie staram się nikogo na siłę, warunki śniegowe jak w całej Polsce.
Klikam, bo jak byś czytał uważnie, na nartach (i to porządnie) załatwiłam się w zeszłym roku.
.png)
FUX napisał(a):elka21 napisał(a):Coś tam próbują ratrakować, zachęcać nie staram się nikogo na siłę, warunki śniegowe jak w całej Polsce.
Klikam, bo jak byś czytał uważnie, na nartach (i to porządnie) załatwiłam się w zeszłym roku.
To jak na nartach nie jeździsz to do roboty a nie na ferie.
.png)
FUX napisał(a):elka21 napisał(a):Coś tam próbują ratrakować, zachęcać nie staram się nikogo na siłę, warunki śniegowe jak w całej Polsce.
.png)
.png)
elka21 napisał(a):FUX napisał(a):elka21 napisał(a):Coś tam próbują ratrakować, zachęcać nie staram się nikogo na siłę, warunki śniegowe jak w całej Polsce.
Zostawiam bez komentarza

.png)
.png)
baunty napisał(a):elka21 , Ty tam pojechałaś aby na forum siedzieć?![]()
Sama Białka? Ostatnio byłem tam ok 7-8 lat temu, nie przypiąłem nart - rwetes i masa ludzi.
Jednak ze względu na to, że stoki są bardzo łagodne, sprawdza się jako miejsce tzw rodzinne i dla narciarzy, którzy wolą lekką rekreacyjną jazdę.
Adrenaliny mogą dostarczyć wybryki innych "narciarzy"
Dużo przyjemniej jest np w Jurgowie, są 3 trasy ( ośla łączka , trasa łatwa i trasa tzw czarna) lub na Harendzie - tu rzadko są tłumy.
.png)
.png)
baunty napisał(a):elka21 , Ty tam pojechałaś aby na forum siedzieć?![]()
Sama Białka? Ostatnio byłem tam ok 7-8 lat temu, nie przypiąłem nart - rwetes i masa ludzi.
Jednak ze względu na to, że stoki są bardzo łagodne, sprawdza się jako miejsce tzw rodzinne i dla narciarzy, którzy wolą lekką rekreacyjną jazdę.
Adrenaliny mogą dostarczyć wybryki innych "narciarzy"

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.