Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla niezdecydowanych polecam Vodice - sprawdzone miejsce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 10.07.2009 09:35

Właśnie wróciłem z Chorwacji, gdzie byłem w Vodicach. Wspaniałe miasteczko z zagospodarowaną plażą z białego żwirku. Jest ono dobrym miejscem wypadowym. Dla wyjeżdżających posiadam namiary na niedrogie, sprawdzony apartmany u wspaniałych gospodarzy. Na świeżo znam ceny (bo to najważniejsze) i inne atrakcje.
Posiadam aktualne fotki. Chętnym udzielę informacji na e-maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 10.07.2009 09:41

Pyciak napisał(a): Chętnym udzielę informacji na e-maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jeżeli to nie tajemnica :wink: możesz tą kwaterkę dodać do forumowego banku kwater :)
adem
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adem » 17.07.2009 12:08

witam tez prosilbym o jakies namiary na kwatery adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzieki pozdrawiam.
romeksliwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) romeksliwa » 21.07.2009 10:38

Witam. Bardzo prosze o namiary : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, Pozdrawiam.
Z750
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z750 » 11.03.2010 20:57

Ja słyszałem, że Vodice to chorwackie Saint Tropez. Napisz gdzie jest ta kwaterka, ile do morza, itd
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.03.2010 22:27

Ja słyszałem, że Vodice to chorwackie Saint Tropez.

W Saint Tropez nie byłem ale tłok, zatłoczone plaże i zgiełk pewnie podobne.
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 22.03.2010 21:25

kwaterka jest 400 m od morza, niedaleko marketu Konzum w bocznej uliczce. Tyle samo jest to centrum- mam na myśli deptak. A w Vodicach plaże są 3 - jedna na tzw. cyplu za hotelem w stronę Tribunj, druga w tzw. zatoce i trzecia w stronę Srimy.
darek091
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek091 » 20.04.2010 21:06

Byłem z rodziną już dwukrotnie w apartamentach u Daria w Vodicach. Były to super wakacje.
Apartamenty bardzo ładne, przestronne i kompleksowo wyposażone, położone w spokojnej dzielnicy z dala od zgiełku jaki panuje w centrum Vodic. W ogrodzie znajduje się grill na którym Dario przyrządzał nam pyszne miejscowe specjały (ryby, mule, mięso z warzywami) oraz altana, w której można sobie usiąść w cieniu podczas upału.
Dario i jego rodzina to wyjątkowo mili i sympatyczni ludzie.
Bez problemu z nimi się porozumiewaliśmy podczas licznych wieczornych spotkań przy grillu, podczas których gospodarz częstował nas swoim pysznym winem i nalewkami, a jego teść przygrywał nam na harmonii.
Dario i jego żona bardzo dobrze mówią po angielsku, teść po niemiecku, a dodatkowo Dario rozumie prawie wszystko po polsku i mówi coraz lepiej w naszym języku.
Vodice to duża miejscowość turystyczna, w której jest praktycznie wszystko, począwszy od marketów (Lidl, Konzum, poprzez szereg restauracji, kawiarni i pizzerii, po największą w tym rejonie dyskotekę). Bardzo blisko znajduje się Park Narodowy KRKA z przepięknymi wodospadami.
Już nie mogę się doczekać tegorocznych wakacji – znowu jedziemy do Daria. :D :D
robson277
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robson277 » 21.04.2010 12:14

Witaj paczkers.
Jeśli możesz to poślij mi te namiary do Vodic.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
HAncur
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) HAncur » 21.04.2010 12:50

Też byłam w Vodicach, ale we wrześniu. W sezonie ponoć w tym 9 tys. miasteczku jest 15 tys. turystów (tak mówili tamtejsi mieszkańcy). Miasteczko ekstra dla dużych i małych. No i blisko do Szybenika, PN Krka, PN Paklenica, Zadaru. Jednego, czego nie ma, to piasek na plażach, ale ani duzi ani mali (4 i 6 lat) nie rozpaczali w tego powodu :lol:
Polecam, bo ludzie tam mili. Nawet, gdy nie mówią po angielsku (nie wspominam polskiego), to starają się zrozumieć.
darek091
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek091 » 22.04.2010 16:03

robson277 napisał(a):Witaj paczkers.
Jeśli możesz to poślij mi te namiary do Vodic.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

..to jest strona internetowa od Dario naimary...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :wink:
Sylwia...
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwia... » 16.05.2010 19:39

Dziękuję za informacje....
:D
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 29.05.2010 18:15

Witam,
... dla rezerwacy apartamenty Dario w czerwcu 20% zniżki. W pierwszym rezerwacji 25%. :D
misiek662
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiek662 » 01.06.2010 08:23

Witam !
Byłem dwa razy u Daria w Vodicach, super apartamenty z klimatyzacją, darmowym dostępem do internetu, duży ogród do zabaw dla dzieci, ogromny grill i altana gdzie można degustować się pysznym winem i nalewkami Daria. Miejscowość Vodice jak dla mnie jest świetnym miejscem do wypoczynku. Duże, czyste plaże, pełno restauracji i kawiarni, markety gdzie można trochę taniej kupić jedzenie, piękna starówka no i ta dyskoteka - podobno najlepsza w Dalmacji środkowej.
W tej cenie trudno o lepsze kwatery, a tu czytam, że JESZCZE ZNIŻKI !!! W tym roku jadę w inne miejsce, ale w przyszłym napewno tam wrócę.

Dario pozdrawiam Cię i całą Twoją Rodzinę !!! Jeszcze raz dzięki za super wakacje !!!

Robert.

ps. namiar na stronkę Daria zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
dario dalmacja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario dalmacja » 07.06.2010 17:27

[quote="misiek662"]Witam !
Byłem dwa razy u Daria w Vodicach, super apartamenty z klimatyzacją, darmowym dostępem do internetu, duży ogród do zabaw dla dzieci, ogromny grill i altana gdzie można degustować się pysznym winem i nalewkami Daria. Miejscowość Vodice jak dla mnie jest świetnym miejscem do wypoczynku. Duże, czyste plaże, pełno restauracji i kawiarni, markety gdzie można trochę taniej kupić jedzenie, piękna starówka no i ta dyskoteka - podobno najlepsza w Dalmacji środkowej.
W tej cenie trudno o lepsze kwatery, a tu czytam, że JESZCZE ZNIŻKI !!! W tym roku jadę w inne miejsce, ale w przyszłym napewno tam wrócę.

Dario pozdrawiam Cię i całą Twoją Rodzinę !!! Jeszcze raz dzięki za super wakacje !!!

Robert.
ps. namiar na stronkę Daria zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link[/quote

Dziękuję Robert,
Pogoda informacje temperatury powietrza 29 C, temperatura morza 22C. Bardzo ładne ....
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone