Dostaliśmy pozwolenie na budowę i to przed terminem 65 dni
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Dobry news w Nowym Roku![]()
Dostaliśmy pozwolenie na budowę i to przed terminem 65 dni![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dobry news w Nowym Roku![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje!!!!!!
To chwila jak się uprawomocni i do dzieła!!!!
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Pelet to nie jest super czyte ogrzewanie, lekko się pyli i dodaje się do niego coś w stylu kleju, aby się trzymało. Cena pelwtu w ciągu kilku lat skoczyła mocno w górę, bo stało się to popularne.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Pelet dziś jest polecany, nie wiadomo co będzie za 10 lat, co wymyślą.
W Krakowie już dziś nie wolno w kominkach palić drzewem, wcale, chyba, że kominek stanowi jedyne źródło ogrzewania.
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a): Najtaniej grzanie wychodzi drewnem ale wtedy ma się etat palacza, rębacza drewna i dodatkowo trzeba je skladować żeby było leżakowane....
.png)
sito_zabrze napisał(a):sito_zabrze napisał(a):[list=][/list]sito_zabrze napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dobry news w Nowym Roku![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje!!!!!!
To chwila jak się uprawomocni i do dzieła!!!!
Uprawomocni się za parę dni bo decyzja szła do nas tydzień![]()
Zostają tylko dwa problemy . Kredyt i ogrzewanie. W ogrzewanie im dłużej się zagłębiam tym jestem glupszy.... No i te normyJako mieszkaniec od zawsze bloku chciałem mieć jak w mieszkaniu, czysto i żadnej kotłowni. Niestety prądem grzać nie mogę bo zużycie by było za duże, gazu na działce nie ma, zostaje kocioł na pellet albo pompa ciepła....
Decyzja uprawomocniona.
Dom zamówiony ,zaliczka wpłacona....
Zostaje modlitwa o kredyt , chociaż zdolność mamy z lekkim zapasem
Kredyt przyznany dwa dni temu....
Początek budowy plus minus połowa czerwca![]()
![]()
.png)

.png)
marze_na napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Wyrok na 30 lat podpisany wczoraj
Z ciekawości zapytam - jaka marża przy oprocentowaniu?
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Trzymam kciuki aby udało się spłacić wcześniej i wyjść przed czasem