Czytam, czytam i coraz mniej wiem...
napisał(a) pocztówka28 » 11.10.2009 16:28
W związku z tym, że to mój pierwszy post na forum (choć czytam je już od kilku miesięcy

) witam wszystkich miłośników Chorwacji
We wrześniu przyszełgo roku ma to być nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji. Nasz czyli ja, mąż i nasza psina - sunia Golden Retriever

Nie ukrywam, że wyjazd we wrześniu, a nie w sezonie letnim właśnie ze względu na psiaka. Troszkę chłodniej i nie ma już takich tłumów.
Planujemy wakacje bardziej na południu niż na północy tego kraju, choć biorąco pod uwagę, ze mieszkamy niedaleko Gdańska podróż będzie dłuuuuuga

O psiaka się nie boję, bo lubi podrózować i ma cały bagażnik kombiaka dla siebie. Bardziej martwię sie o mężusia, który właściwie będzie jedynym kierowcą...ale chyba damy radę co

? Tym bardziej, że planujemy jeden nocleg niedaleko Plitvickich Jezior połaczony ze zwiedzaniem.
Proszę doradzcie, gdzie po Plitvicach mamy kierować sie dalej. Myślałam o Wyspie Rab, może okolice Makarskiej, czy Półwysep Peljesac...zależy nam na małych, odludnych plażach, gdzie pies nie będzie nikomu przeszkadzał. Abyśmy wieczorkiem mogli sami (bez psa) sobie pójśc na kolację i pospacerować sobie uroczymi uliczkami mieściny.
Z góry dziękuję za informacje - Ania
Ostatnio edytowano 11.10.2009 21:50 przez
pocztówka28, łącznie edytowano 1 raz