Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja bym jednak sugerowała wyspy ...
Należy tylko pamiętać, że taka przeprawa trwa czasem kilka godzin i są to też dodatkowe koszty.
.png)
pasażer napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Ja bym jednak sugerowała wyspy ...
Należy tylko pamiętać, że taka przeprawa trwa czasem kilka godzin i są to też dodatkowe koszty.
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):P.S. Pasażerze, wnioskuję, że jeszcze na żadnej adriatyckiej wyspie nie byłeś... może czas spróbować. Bo na wyspach jest wiele tego, czego na lądzie już nie uświadczysz (prawdziwa tradycja u źródła, "klimacik" czyli zespół zjawisk popularnie i z przymrużeniem oka zwanych "miejscowym folklorem"...
Pozdrawiam
.png)
pocztówka28 napisał(a):Jedziemy w pierwszej połowie września - 5 lub 12 (niedziela) na 14 dni ale w to włączając dojazd. Niestety na dłużej nie dostaniemy urlopu...
Raczej myśleliśmy aby zakotwiczyć w jednym miejscu, objeżdżając okolice. Jednak co i gdzie to zależy od tego gdzie będziemy mieszkać...Wiem, mamy jeszcze dużo czasu do wyjazdu, ale chcę się do niego solidnie przygotować
Dziękuję za dotychczasowe info i czekam na opinie innych. Może są jacyś psiarze na forum?

.png)
Bogdan007 napisał(a):pocztówka28 napisał(a):Jedziemy w pierwszej połowie września - 5 lub 12 (niedziela) na 14 dni ale w to włączając dojazd. Niestety na dłużej nie dostaniemy urlopu...
Raczej myśleliśmy aby zakotwiczyć w jednym miejscu, objeżdżając okolice. Jednak co i gdzie to zależy od tego gdzie będziemy mieszkać...Wiem, mamy jeszcze dużo czasu do wyjazdu, ale chcę się do niego solidnie przygotować
Dziękuję za dotychczasowe info i czekam na opinie innych. Może są jacyś psiarze na forum?
Moja propozycja dla Was to: zostawić pieska w hotelu np. w takim: http://www.psihotel.info.pl/ Mam też pieska i bardzo go kocham ale w wakacje daję mu szansę odpocząć od domowników.
Pozdrawiam
Bogdan
.png)
Im dalej od lądu, tym lepiej....
Koleżanka Kasia ma 100% racji Przechodzimy do konkretów ... Oto kilka moich propozycji :
Brac - Splitska lub Bobovisca
Hvar - Vitarnja ( Jelsa , Vrboska )
Korcula - Prigradica , Racisce
Solta - Maslinica
Vis - Komiza
Pag - Jakisnica
Rab - Banjole ( Rab)
Cres - Valun
Krk - Stara Baska
Losinj - Veli Losinj
...jak postawicie na Peljesac to jest szansa, że piesek znajdzie sobie towarzysza i będzie kłopot z głowy. Tylko, żeby się nie zakochał i wrócił przed odjazdem
Moja propozycja dla Was to: zostawić pieska w hotelu np. w takim: http://www.psihotel.info.pl/ Mam też pieska i bardzo go kocham ale w wakacje daję mu szansę odpocząć od domowników.
Pozdrawiam
Bogdan
Psiaka nie mam, ale po tym, to się zaraz odezwą(ktokolwiek, nie konkretnie autorka tematu), że pies to członek rodziny i jakże tak go zostawić...
Sorry za OT.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Poza tym, ad rem"co najważ niejsze wyspa ma linię brzegową "dookoła", a co za tym idzie znacznie więcej potencjalnych ustronnych "plażowisk"
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne