Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy to jest teoria spisku!?..

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2009 08:04

janniko napisał(a):....... kilku panów od jakiegoś czasu obrażają innych! I są dość aroganccy i momentami chamscy.
I to was jakoś nie rusza?
Hm... czyżbym wyczuwał stronniczość.

wg. słów piosenki M Rodowicz.."ale to już było..." jak w temacie ..są równi i równiejsi..." my" pewnie zarobilibyśmy po żółtym kartoniku....ale jest chyba na to sposób...albo cytat z filmu albo postawić za "wyrażeniem" ot choćby coś takiego ... :wink: lub :roll:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.03.2009 08:08

Pojadę całościowo - możecie sobie szydzić ile wlezie - tym rodzinom jak i wielu innym nieznanym nie jest do śmiechu. Polecam obejrzenie od 12:23 do 15:17
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.03.2009 15:37

lubelski napisał(a):
janniko napisał(a):....... kilku panów od jakiegoś czasu obrażają innych! I są dość aroganccy i momentami chamscy.

wg. słów piosenki M Rodowicz.."ale to już było..." jak w temacie ..są równi i równiejsi..." my" pewnie zarobilibyśmy po żółtym kartoniku....ale jest chyba na to sposób...albo cytat z filmu albo postawić za "wyrażeniem" ot choćby coś takiego ... :wink: lub :roll:

Jeśli jakiś idiota forumowy który ma dwa nicki i używa obu a na dodatek nic nie wnosi w dyskusji, pisze to co pisze , to zawsze usłyszy ode mnie takie teksty... I nie chodzi o "towarzysza" bo z racji swojego zawodu słyszałem już dużo ciekawsze inwektywy na swój temat i to mnie nie rusza. A , że przy okazji temat jest taki a nie inny i ten film o tych czasach opowiadał to użyłem takiego cytatu. Poza tym pasuje do nicka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2009 16:27

janniko napisał(a):Panowie szanowni moderatorzy i Kolego Januszu!
Wydawało mi się, że zazwyczaj rola moderatora polega na pilnowaniu zasad obowiązujących na forum i porządku.
Nie zauważyłem by w tym wątku AlfaB (chyba raptem 2 posty) dopuścił się jakiegoś wykroczenia.
Natomiast Zebik i jeszcze kilku panów od jakiegoś czasu obrażają innych! I są dość aroganccy i momentami chamscy.
Jako zwykli userzy macie prawo wyrażać swoje poglądy i może Wam się nie podobać, że ktoś tu ośmiela się mieć takie a nie inne poglądy, ale jako moderatorzy powinniście przynajmniej udawać, że jesteście w miarę obiektywni.
ech.. a już cię polubiłem panie Januszu :P 8)

Nikt cię nie obrażał tylko zwracałem ci uwagę, że wygłaszanie sądów kategorycznych na dany temat jest głupie. Nie jesteś wyrocznią, nie masz też pełnej wiedzy na temat ludzi pracujących w SB i czy wszystkim im jak leci należy pozabierać przywileje. Chętnie podyskutuję na temat komu co zabrać albo ukrócić ale nie na zasadzie zabrać wszystko wszystkim.
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.03.2009 16:27

Panie Sławku Wocial
A tak z ciekawości. W jakim zawodzie Pan pracujesz, że tak spytam, bo piszesz ".. ze względu na swój zawód... "???

wykasowałem... sorki.
pozdro
Ostatnio edytowano 02.03.2009 20:52 przez janniko, łącznie edytowano 2 razy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.03.2009 16:34

Jestem prywatnym ochroniarzem królowej angielskiej...
Co mój zawód ma do rzeczy? I ta opowiastka o nieuczciwym sądzie co ma do rzeczy? Czy to znak tylko naszych czasów? Wcześniej tego nie było?
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 02.03.2009 16:38

Sławomir Wocial napisał(a):Jestem prywatnym ochroniarzem królowej angielskiej...
Co mój zawód ma do rzeczy? I ta opowiastka o nieuczciwym sądzie co ma do rzeczy? Czy to znak tylko naszych czasów? Wcześniej tego nie było?

Skoro jesteś ochroniarzem królowej angielskiej, to powiedz mi kolego, czy w Anglii taka sytuacja byłaby dopuszczalna!?
Właśnie wcześniej to było nagminne i warto by już z tym skończyć, a jeśli choć czasem śledzisz to co dzieje się w Polsce, to pewnie zauważyłeś, że zjawisko to rośnie zamiast zanikać.. :evil:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.03.2009 16:51

Uważam , że w Anglii takie sytuacje także się zdarzają, ze względu na to, że nie ma wolnych od korupcji państw na świecie. A dlaczego? Bo w każdym żyją po prostu ludzie. Jaki jest rozmiar tego zjawiska w Anglii nie wiem, moje obowiązki wobec królowej nie pozostawiają mi zbyt wiele wolnego czasu.
Nie wiem co dla ciebie znaczy wcześniej bo dla mnie wszystko to co już było... Rządy Kaczyńskich także. Jakoś wtedy nie słyszałem mniej o korupcji...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.05.2010 16:05

Pomoc dla adminów-dźwigam wątki polityczne-do zamknięcia.
Rozpocząl janniko.
Ciekawe-bez mojego udziału ;)
jacky z DG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky z DG » 16.05.2010 15:33

wolna łączka do pohasania ?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy to jest teoria spisku!?.. - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone