.png)
Wiola2 napisał(a):Chciałam skorzystać z usług tego biura przy tegorocznej rezerwacji, był kontakt telefoniczny i mail-owy wszystko ok już potwierdziłam i miałam wpłacać zaliczkę a tu nagle się okazało że naszym znajomym w tym samym terminie oferują o zgrozo ten sam apartament. Nie wiem co jest grane w ubiegłych latach rezerwowałam przez inne biuro i wszystko w najlepszym porządku. W necie figurują od lat a w realu??????????
.png)
Wiola2 napisał(a):Chciałam skorzystać z usług tego biura przy tegorocznej rezerwacji, był kontakt telefoniczny i mail-owy wszystko ok już potwierdziłam i miałam wpłacać zaliczkę a tu nagle się okazało że naszym znajomym w tym samym terminie oferują o zgrozo ten sam apartament. Nie wiem co jest grane w ubiegłych latach rezerwowałam przez inne biuro i wszystko w najlepszym porządku. W necie figurują od lat a w realu??????????
Wiola2 napisał(a):No jednym do śmiechu innym mniej ale ze strony "cromaniaka" nie spodziewałam się tak popisowej odpowiedzi. I mów za siebie że ty nie słyszałeś to jeszcze nie wszyscy
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Wiolu, teraz widzę, że to nie jest chorwacka tylko słowacka agencja. Wskazuje na to kontaktowy nr telefonu, który zaczyna się na +421...
.png)
Wiola2 napisał(a):Katarzyno ja też to zauważyłam. Postanowiliśmy, że znajomi też poproszą o rezerwację i zobaczymy. Jeżeli dostaną potwierdzenie i dane do przelewu to wiarygodność tego biura sama się wyjaśni. Dzięki za życzliwe podejście do sprawy, to co napisałaś daje do myślenia
.png)
Wiola2 napisał(a):Katarzyno ja też to zauważyłam. Postanowiliśmy, że znajomi też poproszą o rezerwację i zobaczymy. Jeżeli dostaną potwierdzenie i dane do przelewu to wiarygodność tego biura sama się wyjaśni. Dzięki za życzliwe podejście do sprawy, to co napisałaś daje do myślenia
Plumek napisał(a):Wiola2 napisał(a):Katarzyno ja też to zauważyłam. Postanowiliśmy, że znajomi też poproszą o rezerwację i zobaczymy. Jeżeli dostaną potwierdzenie i dane do przelewu to wiarygodność tego biura sama się wyjaśni. Dzięki za życzliwe podejście do sprawy, to co napisałaś daje do myślenia
Przypuszczam, ze wpłata zaliczki potwierdzi Twoją rezerwację. W przeciwnym wypadku apartament jest free. Na wpłatę zaliczki masz pewnie określoną ilość czasu, prawda? Jakiś termin Ci podali? A znajomym co? Też kazali już wpłacić zaliczkę? Na razie to TY nie potwierdziłaś im rezerwacji, więc mogą oferować ten apartament tysiącu innym turystom. Piszesz, ze znajomym tylko zaoferowali, a wiec nie potwierdzili rezerwacji (z tego, co czytam, to znajomi nawet takowej nie złożyli), więc nie rozumiem... Dawno zrobiłaś rezerwację?
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje