Januszy spotkać można wszędzie. Swego czasu trafiłem na takich na Hvarze a nie nad Bałtykiem. Spotkałem też całe grona Januszy w Zivogośce, tyle że czeskojęzycznych
.png)
.png)
wikol napisał(a):Poza tym nadbałtycki wakacyjny widok podpitych Januszy z wielkimi brzuchami w klapkach za 10zł ze zrogowaciałymi piętami nie interesuje mnie
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):Ktoś obiecał, że za teksty o JANUSZACH będzie wylot z forum. Mam nadzieję, że słowo będzie dotrzymane![]()
Jak mam klapki z promo za 9 zeta
.png)
wikol napisał(a):Nikt chyba nie lubi gdy na plaży obok leży podpity jegomość, pijący kolejne piwo, głośno się śmiejący, palący papierosy które po wypaleniu wciska w nadmorski piach. Celowo użyłem tego imienia gdyż tyczy się tylko tej garstki ludzi. Jeśli ktoś broni takich zachowań, jego sprawa.
.png)
Rysio napisał(a):piotrulex napisał(a):Ktoś obiecał, że za teksty o JANUSZACH będzie wylot z forum. Mam nadzieję, że słowo będzie dotrzymane![]()
Może to był nasz JanuszJak tak to trza będzie tego przysłowiowego Czesiu nazwać, a jak nie to niech będzie Rysio
![]()
Gdzie kupiłeś![]()
![]()
... q ... dałem 16

.png)
Rysio napisał(a):piotrulex napisał(a):Ktoś obiecał, że za teksty o JANUSZACH będzie wylot z forum. Mam nadzieję, że słowo będzie dotrzymane![]()
Może to był nasz JanuszJak tak to trza będzie tego przysłowiowego Czesiu nazwać, a jak nie to niech będzie Rysio
![]()
Gdzie kupiłeś![]()
![]()
... q ... dałem 16
.png)
ZytaS napisał(a):A ja kupiłam w drodze do Cro w Biedronce w Zwardoniu za 5 zł, ale okazało się, ze niestety wzięłam dwa prawe![]()
![]()
![]()
.png)
piotrulex napisał(a):ZytaS napisał(a):A ja kupiłam w drodze do Cro w Biedronce w Zwardoniu za 5 zł, ale okazało się, ze niestety wzięłam dwa prawe![]()
![]()
![]()
W sieciówce Sinsay córa ostatnio kupowała po 9,99 jakieś fajne, kolorowe![]()
Jak z kolonii wróci to muszę zerknąć jakie ma pięty
.png)
piotrulex napisał(a):wikol napisał(a):Ja kupiłem ostatnio podrabiane "Crocsy" w Auchan za 19,99złWyglądają prawie jak oryginały ...
Nie staraj się być zabawny, Ty już swoje powiedziałeś w chwili szczerości
.png)
wikol napisał(a):piotrulex napisał(a):wikol napisał(a):Ja kupiłem ostatnio podrabiane "Crocsy" w Auchan za 19,99złWyglądają prawie jak oryginały ...
Nie staraj się być zabawny, Ty już swoje powiedziałeś w chwili szczerości
OK jeśli kogoś uraziłem wpisem o "Januszach" to przepraszam.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko