ostrzeżenie
napisał(a) dzieniok » 28.07.2012 15:45
wczoraj dotarłam do chorwacji, zarezerwowałam apartament przez internet, Nico,la był pośrednikiem sprzedającym mi ofertę, jest to jedno wielkie oszustwo,nie dajcie się nabrać , nic nie zgadza się z zamówieniem , Nicoli tu nie ma , nikt nie wie gdzie jest i gdzie go szukać,właścicielka tej nory, którą nazywają apartamentem mówi tylko po chorwacku, nie można się z nią w ogóle dogadać, ogólnie ma wszystko w tyłku i twierdzi, że nic nie jest w stanie zrobić. Apartament miał być na 6 osób jest na 4, stwierdziła, że da dostawki...dostawki to kawałek gąbki na podłodze bez pościeli, nawet tej dostawki nie ma gdzie wstawić taka ciasnota, nie ma gdzie postawić auta i nic ja to nie interesuje co nzrobie z samochodem, meble się rozsypują, okno balkonowe wypada, nie ma czajnika, telewizora,akcesoriów kuchennych....nadmieniam ,że została pobrana zaliczka i nikt jej nie chce zwrócić...koszmar....omijajcie z daleka Nicole i jego apartamenty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!