Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Croatia A1 Nikola Santic - ma ktoś doświadczenie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cahir
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cahir » 09.07.2010 15:50

Witam,

Czy znacie firmę Croatia A1 Nikola Santic (reklama na stronie głównej cro.pl: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link), ma ktoś z Was doświadczenie ze współpracy z tym pośrednikiem?

Dzięki za info.
kazikj1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazikj1 » 11.07.2010 15:35

Witam

Już dwukrotnie korzystałem z tej strony i wszystko było OK.Nikola Santic to profesjonalista(poznałem go osobiście jest bardzo miłym i rzeczowym człowiekiem)po załatwieniu formalność z zakwaterowaniem miałem do wyjazdu jeszcze kilka pytań na każdy e-mail zawsze dostawałem odpowiedź.
agnieszka27
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszka27 » 19.03.2012 14:04

Dokonalam wstępnej rezerwacji przez agenicję booker.hr też Nikola Santić
Proszę o info. czy ten gościu jest godny polecenia. Trochę się boję że nie mam kontaktu bezpośrednio z właścicielem apartamentu (w moim przypadku apartament Kapela w Ruskamenn) tylko przez agencję. Z góry dziękuje za pomoc
kazikj1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazikj1 » 19.03.2012 22:29

Witam

Nikola jest godny polecenia i tak się składa że jest synem właściciela apartamentu Kapela.Więc wygląda na to że masz kontakt bezpośredni.
agnieszka27
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszka27 » 20.03.2012 07:42

do Kazikj1
A czy korzystał Pan może z apartamentu KAPELA? proszę o jakieś informacje o domu. Na zdjęciach wszysko wygląda fajnie. A jaka jest plaża i czy trzeba wziąść obuwie do wody. Dzięki :D
kazikj1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kazikj1 » 20.03.2012 19:31

Korzystałem dwukrotnie z apartamentu nr.3 obuwie do wody jest raczej konieczne ponieważ plaża jest wysypana drobnymi kamykami. Podaj adres e-mail będę mógł wysłać jakieś zdjęcia i podać więcej informacji.
r
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r » 23.07.2012 08:01

Witam,

Strona bookers.hr nie działa, mail wraca... Czy ktoś wie co się dzieje?

Pozdrawiam
dzieniok
Podróżnik
ostrzeżenie

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 28.07.2012 15:45

wczoraj dotarłam do chorwacji, zarezerwowałam apartament przez internet, Nico,la był pośrednikiem sprzedającym mi ofertę, jest to jedno wielkie oszustwo,nie dajcie się nabrać , nic nie zgadza się z zamówieniem , Nicoli tu nie ma , nikt nie wie gdzie jest i gdzie go szukać,właścicielka tej nory, którą nazywają apartamentem mówi tylko po chorwacku, nie można się z nią w ogóle dogadać, ogólnie ma wszystko w tyłku i twierdzi, że nic nie jest w stanie zrobić. Apartament miał być na 6 osób jest na 4, stwierdziła, że da dostawki...dostawki to kawałek gąbki na podłodze bez pościeli, nawet tej dostawki nie ma gdzie wstawić taka ciasnota, nie ma gdzie postawić auta i nic ja to nie interesuje co nzrobie z samochodem, meble się rozsypują, okno balkonowe wypada, nie ma czajnika, telewizora,akcesoriów kuchennych....nadmieniam ,że została pobrana zaliczka i nikt jej nie chce zwrócić...koszmar....omijajcie z daleka Nicole i jego apartamenty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grzekrak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzekrak » 28.07.2012 17:37

A byłeś w biurze u Nicoli ????
Apartmani KAPELA w Ruskamen ?????
Nie chce mi się wierzyć że apartamenty Kapela zniknęły 8O
r
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r » 28.07.2012 18:32

Nie straszcie... Jadę tam za miesiąc...
dzieniok
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzieniok » 29.07.2012 08:58

przejechałam 1500 km z dziećmi i trudno mi jeździć i poszukiwać Nicoli po całej Chorwacji, napisałam do niego emaila jak tu dotarłam i do tej pory mi nie odpisał, właścicielka kwatery nie była wstanie udzielić mi żadnej odpowiedzi , która naprowadziła by mnie na Nicole, w ogóle nic na temat Nicoli nie wiedziała, jestem tu drugi dzień , dwie osoby śpią na podłodze nie ma dla nich miejsca, właściciele kwatery mają to gdzieś , problem z zaparkowaniem samochodów, przeganiają nas z miejsca na miejsce, w apartamencie wszystko stare zepsute, brak nawet papieru toaletowego, worków na śmieci, garnki przyalone stare, w ofercie internet był w cenie tu okazało się ,ze trzeba zapłacić, to samo z klimatyzatorem, trzeba dodatkowo zapłaćić a w ofercie był w cenie. To co zarezerwowałam a to co zastałam to dwie różne sprawy. Nie polecam a wręcz odradzam, a wybór należy do każdego.
grzekrak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzekrak » 29.07.2012 13:11

A jaki apartament wybraliście ?
r
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r » 29.07.2012 13:25

A apartament Aurora ktoś zna? Tam się wybieramy 25 sierpnia.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone