.png)
piekara114 napisał(a):U mnie w powiecie na razie cisza o punktach masowego szczepienia...
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Dzięki. Ja czekam na e-skierowanie i zobaczę jak terminy. Od wczoraj jest w okolicy dużo J&J i na szczepienia po rejestracji osoby z danego rocznika czekają po 3,4 dni, więc widzę światełko w tunelu...
.png)
.png)
mchrob napisał(a):piekara114 napisał(a):Dzięki. Ja czekam na e-skierowanie i zobaczę jak terminy. Od wczoraj jest w okolicy dużo J&J i na szczepienia po rejestracji osoby z danego rocznika czekają po 3,4 dni, więc widzę światełko w tunelu...
Tylko jak się rejestrowałem na IKP to w ogóle mi terminów z Bielska w systemie nie pokazywało. Nie wiem czy coś się do teraz zmieniło ale wtedy nie byli jeszcze dopięci do systemu rezerwacji (otworzyli się od początku tego tygodnia).
.png)
.png)
.png)
wikol napisał(a):Ja kliknąłem w połowie stycznia chęć szczepienia. Zalogowaniem się piątek 2 kwietnia rano do IKP. Patrzę a tu skierowanie wystawione 31.03. Żadnego info o wystawieniu dokumentu nie dostałem mimo takich zapewnień w sms zwrotnym po kliknięciu "chęci". Zapisałem się na szczepienie 13.05 a żonę tego samego dnia tylko 30 minut później- szczepionką AZ

.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko