Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam zapytanie do ludzi którzy bardziej są oblatani ode mnie. Czy istnieje jakaś strona np Chorwacka która działa na podobnych warunkach jak Interhome Booking Casamundo pośrednicy którzy są odpowiedzialni, pobierają ewentualna zaliczkę?
CroAna napisał(a):na Pagu działa agencja Perla Pag. oferują wiele apartamentów: link usunięty przez moderatora raz sprawdziłam, wszystko było ok, ale oczywiście wiadomo, że przez pośrednika zawsze drożej...