renatalato napisał(a)::lol: A gdzie jest miejcse na skarb?![]()
Mnie dzisiaj też w.....wia
Dobrze...
.png)
MWN napisał(a): ...
.png)
MWN napisał(a):No cóż, nauczyciele to najgorszy element. Ci, którym się nie udało w życiu, którzy byli za głupi, żeby robić coś lepszego i bardziej pożytecznego. To łowcy posad, którzy za 1/4 etatu zarabiają 2000 i więcej (to na pełny etat ok. 8.000 zł netto miesięcznie!) A najgorsze, że to 95 % to kobiety; kto to widział kiedyś, żeby nauczycielem była kobieta?
.png)
termondar napisał(a):MWN napisał(a):No cóż, nauczyciele to najgorszy element. Ci, którym się nie udało w życiu, którzy byli za głupi, żeby robić coś lepszego i bardziej pożytecznego. To łowcy posad, którzy za 1/4 etatu zarabiają 2000 i więcej (to na pełny etat ok. 8.000 zł netto miesięcznie!) A najgorsze, że to 95 % to kobiety; kto to widział kiedyś, żeby nauczycielem była kobieta?
Tak do końca to się z tobą nie zgadzam, ale coś w tym jest!:!:
.png)
Torac napisał(a):termondar napisał(a):MWN napisał(a):No cóż, nauczyciele to najgorszy element. Ci, którym się nie udało w życiu, którzy byli za głupi, żeby robić coś lepszego i bardziej pożytecznego. To łowcy posad, którzy za 1/4 etatu zarabiają 2000 i więcej (to na pełny etat ok. 8.000 zł netto miesięcznie!) A najgorsze, że to 95 % to kobiety; kto to widział kiedyś, żeby nauczycielem była kobieta?
Tak do końca to się z tobą nie zgadzam, ale coś w tym jest!:!:
CośCo mianowicie
.png)
Bocian napisał(a):A sądzisz , że tatuaż jest oznaka pustki umysłowej? Nie zniżaj się do poziomu jednej "mądrej inaczej" blondynki z tego forum...
Torac napisał(a):Nie mam co prawda tatuażu ale idąc tokiem rozumowania "tamtej" cromaniaczki jest ciekawy zmian jakie zaszły by w mojej psychice gdybym sobie zrobił tatuaż.
.png)
[="janniko"]
Więc przyjmijmy, że najniższe pensum nauczyciela "lesera" = 20 godzin.
Jakby nie liczył to 40 podzielić na 20 wychodzi 2, czyli nauczyciel ma mniejsze pensum, powiedzmy za te same pieniądze, od "normalnego" etatu o jedną drugą...
i skąd się wzięła ta 1/4 (jedna czwarta)!? i te 8 tyś.???
OK. 1/2 to też nie mało!
Na przyszłość zastanów się co piszesz!
Tak się tworzą legendy!
.png)