Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 06.11.2009 15:47

CinnamonGirl napisał(a):Ew. pisz to sie podpytam o to i owo.

Pójdę, stawię się, będę prawą obywatelką ;)
Ale ciekawi mnie jedno, kartka za wycieraczką i w razie nie stawienia się, to od razu wezwanie do sądu? Nie ma wcześniej powiadomienia przysyłanego do domu? Przecież mogło się rzeczywiście tak stać, że kartka przepadła. Jeżeli możesz zasięgnąć języka w tej sprawie, to będę wdzięczna ;) Tak z czystej ciekawości, bo jak dla mnie to jest to trochę popaprane :roll:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.11.2009 16:25

Roksa_ napisał(a):
Pójdę, stawię się, będę prawą obywatelką ;)
Ale ciekawi mnie jedno, kartka za wycieraczką i w razie nie stawienia się, to od razu wezwanie do sądu?

A ja myślałem, ze Gliwice....
Ja zasięgnąłem u swojego źródła i odpowiedź brzmi - TAK.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.11.2009 16:31

Stłuczka :cry:, którą spowodowałem, zasmuciła... ehhh same problemy tylko teraz :cry: dobrze, że mam AC, z tym, że to już druga szkoda w tym roku.... fatum normalnie jakieś :cry:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 06.11.2009 16:34

Leszek Skupin napisał(a):Stłuczka :cry:, którą spowodowałem, zasmuciła... ehhh same problemy tylko teraz :cry: dobrze, że mam AC, z tym, że to już druga szkoda w tym roku.... fatum normalnie jakieś :cry:

Stłuczki które likwiduję we własnym zakresie (OC i AC) powodują że zostaje coś na otarcie łez.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.11.2009 16:37

Robię bezgotówkowo u znajomego blacharza ;) tylko że problem i tyle :cry: no i jeszcze policja była wzywana 200 zł i 6 pkt.
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 06.11.2009 16:54

Leszek Skupin napisał(a): fatum normalnie jakieś

Widzę, że nie tylko mnie tym tygodniu prześladuje motoryzacyjny pech :roll:

Jutro egzamin ze szkolenia dotyczącego badań wizualnych do oceny jakości połączeń konstrukcji spawanych... trzymajcie kciuki od 7.45 do 16 ;) :twisted:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 06.11.2009 17:15

Leszek Skupin napisał(a):Robię bezgotówkowo u znajomego blacharza ;) tylko że problem i tyle :cry: no i jeszcze policja była wzywana 200 zł i 6 pkt.

Ja miałem kolizję w pracy w zeszłym miesiącu cóż 200zł można było przeznaczyć na coś innego czasami moment zagapienia kosztuje :cry:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 06.11.2009 17:19

Leszek Skupin napisał(a):Robię bezgotówkowo u znajomego blacharza ;) tylko że problem i tyle :cry: no i jeszcze policja była wzywana 200 zł i 6 pkt.

Również robię u znajomego blacharza. Dawniej - Mając auto na gwarancji też musiałem robić bezgotówkowo, w jednej szkodzie uciekło w ten sposób ok 6 tysi.
Ostatnia szkoda - jelonek (wskoczył mi na auto) ufundował mi 1/2 Cro :cry:
Zapytaj blacharza za ile zlikwiduje szkodę ,porównaj z kosztorysem i powinno zostać 30%.Trochę więcej zachodu ale co?: pecunia non olet :)
masmedia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) masmedia » 06.11.2009 21:46

Zasmucił mnie bardzo los prosiaczka :?

Obrazek
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 07.11.2009 20:14

Demotywatory- ileż to już godzin straciłam na tej stronce 8O :)

Cieszy dziś mnie to, że zdałam egzamin z tygodniowego szkolenia badań wizulanych spoin :). Było ciężko, ale jestem z siebie dumna... a co tam, pochwalę się... trzeci wynik na 18 osób, to właśnie ja :twisted: Duma mnie rozpiera :D, w poniedziałek będzie się czym chwalić kierownikowi ;)
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 07.11.2009 20:57

Torac napisał(a):
Stłuczki które likwiduję we własnym zakresie (OC i AC) powodują że zostaje coś na otarcie łez.

niektórzy z tego żyją :oops: :!:
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 07.11.2009 21:04

aha.........

ten obrazek wyżej podciął mi nogi :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.11.2009 21:19

paolooo napisał(a):
Torac napisał(a):

niektórzy z tego żyją :oops: :!:

Dla mnie wypadek to zawsze przykra sprawa :cry:
Ale ostanio demolowano mi auta na parkingu :)
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 10.11.2009 08:16

przyjezdza chłopak z roboty zagranica :D :D
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 10.11.2009 08:22

dallas napisał(a):przyjezdza chłopak z roboty zagranica :D :D

Będzie się działo..... ;)
Romantyczna kolacja
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 205
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone