dids76 napisał(a):No to na poprawę humoru
No, to chyba się kopne do Raciborza zatankować
dids76 napisał(a):No to na poprawę humoru
.png)
.png)
karin74 napisał(a):Habanero napisał(a):Prowadzę zajęcia wf online
Większość pań i panów zmuszonych do siedzenia w domu z chęcią poćwwiczyłaby...pupcia i brzuszek rosnie...
Ps...Na razie ratuje Chodakowska
.png)
bluesman napisał(a):karin74 napisał(a):Habanero napisał(a):Prowadzę zajęcia wf online
Większość pań i panów zmuszonych do siedzenia w domu z chęcią poćwwiczyłaby...pupcia i brzuszek rosnie...
Podobno chcieć to móc ... i nie trzeba żadnej Chodakowskiej
.png)
.png)
karin74 napisał(a):bluesman napisał(a):karin74 napisał(a):Habanero napisał(a):Prowadzę zajęcia wf online
Podobno chcieć to móc ... i nie trzeba żadnej Chodakowskiej
Ale żeby to sie tak bardzo chciało jak sie nie chce
.png)
anakin napisał(a):piekara114 napisał(a): Myślę, że jeśli prawko byłoby od 16 lat i wtedy do 18 lat jazda wyłącznie pod kontrolą innego kierowcy, który ma prawko min. 10 lat
A po ukończeniu osiemnastu zakaz przewożenia kogokolwiek dopóki kierowca nie skończy 21.
Młodzi solo jeżdżą jeszcze nie najgorzej, natomiast jak już jest się przed kim "popisać" to włącza się im Hamilton i tragedia gotowa.
.png)
.png)
lew napisał(a):.......a potem ten kombinezon, kominiarkę, kask i rękawice wyrzucasz ,żeby sie nie zarazić
.png)
A to jest ważne? Bo ja mam samochód więcej wart niż Twój rower... i jeszcze mam większe szanse na przeżycie jakbyś wpadł mi pod koła....lew napisał(a): dla jasności- ten mój rower jest droższy niż twój motor
.png)
lew napisał(a):......nie nie jeżdziłem; dla jasności- ten mój rower jest droższy niż twój motor