Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
Admin powinien być zadowolony, licznik kliknięć i wpisów idzie w górę
.png)
wikol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
Licznik idzie ale czy na pewno? Całkiem serio myślę o zaprzestaniu pisania i wycofaniu sie z forum gdzie całościowy obraz zabijają takie osobniki....
.png)
maxredaktor napisał(a):
Polecam dodanie takiego delikwenta do ignorowanych użytkowników, wtedy nie widać jego wpisów. Chyba że ktoś go zacytuje.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum.
.png)
kulka53 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum.
To że moderatorzy pozwalają na coś takiego już od dawna było co najmniej żenujące. Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy. Jednakowe w stylu, treści, pojawiające się o określonych porach. Ciekawe czy będzie jakaś reakcja, prawdę mówiąc wątpię bo niektórzy "z góry" nawet go bronili. Ewentualnie dostaniemy po ostrzeżeniu czy banie.
Na początku to było nawet zabawne, ale co za dużo to niezdrowo
.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
kulka53 napisał(a):Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy.
.png)
marze_na napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymaćkulka53 napisał(a):Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy.
Trudno mi zrozumieć takie działania. W myśl zasady "moje na górze" ciekawe niegdyś relacje stały się zupełnie niestrawne.
Smuci mnie, że wpływa to również na odbiór całego "niechorwackiego" działu forum.
.png)
marze_na napisał(a):wpływa to również na odbiór całego "niechorwackiego" działu forum.
marze_na napisał(a):W myśl zasady "moje na górze" ciekawe niegdyś relacje stały się zupełnie niestrawne
Kapitańska Baba napisał(a):Ale chyba Modom pasuje sztuczny ruch na forum
Kapitańska Baba napisał(a):on tym trollom płaci za podbijanie swoich wątków czy jak?
.png)
kulka53 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):on tym trollom płaci za podbijanie swoich wątków czy jak?
Myślę że jest wręcz przeciwnie...
maxredaktor napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
Licznik idzie ale czy na pewno? Całkiem serio myślę o zaprzestaniu pisania i wycofaniu sie z forum gdzie całościowy obraz zabijają takie osobniki....
Polecam dodanie takiego delikwenta do ignorowanych użytkowników, wtedy nie widać jego wpisów. Chyba że ktoś go zacytuje.
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):maxredaktor napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać
O kim mowa?
Kapitańska Baba napisał(a):fifik98, kolejny troll Franza
Kolejny po elfiku, korbacziku i Mirku