Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 12.02.2020 08:58

Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać :cry:

Admin powinien być zadowolony, licznik kliknięć i wpisów idzie w górę ;)
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 09:00

wikol napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum. Tego zaśmiecania identycznymi komentarzami nie daje się wytrzymać :cry:

Licznik idzie ale czy na pewno? Całkiem serio myślę o zaprzestaniu pisania i wycofaniu sie z forum gdzie całościowy obraz zabijają takie osobniki.... :cry:
maxredaktor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maxredaktor » 12.02.2020 09:11

Kapitańska Baba napisał(a):
wikol napisał(a):

Licznik idzie ale czy na pewno? Całkiem serio myślę o zaprzestaniu pisania i wycofaniu sie z forum gdzie całościowy obraz zabijają takie osobniki.... :cry:

Polecam dodanie takiego delikwenta do ignorowanych użytkowników, wtedy nie widać jego wpisów. Chyba że ktoś go zacytuje.
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 09:19

maxredaktor napisał(a):
Polecam dodanie takiego delikwenta do ignorowanych użytkowników, wtedy nie widać jego wpisów. Chyba że ktoś go zacytuje.

Będzie cytowany w każdej odpowiedzi, tak samo jak poprzedni :cry:
Czasami się zastanawiam...on tym trollom płaci za podbijanie swoich wątków czy jak?
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 12.02.2020 09:19

Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum.

To że moderatorzy pozwalają na coś takiego już od dawna było co najmniej żenujące. Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy. Jednakowe w stylu, treści, pojawiające się o określonych porach. Ciekawe czy będzie jakaś reakcja, prawdę mówiąc wątpię bo niektórzy "z góry" nawet go bronili. Ewentualnie dostaniemy po ostrzeżeniu czy banie.
Na początku to było nawet zabawne :) , ale co za dużo to niezdrowo :roll: .
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 09:25

kulka53 napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):A mnie zasmuciło pojawienie się kolejnego trola na forum.

To że moderatorzy pozwalają na coś takiego już od dawna było co najmniej żenujące. Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy. Jednakowe w stylu, treści, pojawiające się o określonych porach. Ciekawe czy będzie jakaś reakcja, prawdę mówiąc wątpię bo niektórzy "z góry" nawet go bronili. Ewentualnie dostaniemy po ostrzeżeniu czy banie.
Na początku to było nawet zabawne :) , ale co za dużo to niezdrowo :roll: .

To już baaaaaardzo dawno temu przestało być zabawne. Jak ktoś zbanowany zakłada ponownie konto - zostaje natychmiast usuwany. A farma trolli istnieje i ma się bardzo dobrze. Przykre to bardzo :cry:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 12.02.2020 09:36

kulka53 napisał(a):Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy.

Trudno mi zrozumieć takie działania. W myśl zasady "moje na górze" ciekawe niegdyś relacje stały się zupełnie niestrawne.
Smuci mnie, że wpływa to również na odbiór całego "niechorwackiego" działu forum.
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 09:38

marze_na napisał(a):

kulka53 napisał(a):Teraz kolejny, czwarty już zdaje się klon, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że ten człowiek sam sobie te komentarze w wątkach tworzy.

Trudno mi zrozumieć takie działania. W myśl zasady "moje na górze" ciekawe niegdyś relacje stały się zupełnie niestrawne.
Smuci mnie, że wpływa to również na odbiór całego "niechorwackiego" działu forum.

Chorwackiego również - sporo wątków jest w "części chorwackiej" :cry:
Ale chyba Modom pasuje sztuczny ruch na forum :cry:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 12.02.2020 10:02

marze_na napisał(a):wpływa to również na odbiór całego "niechorwackiego" działu forum.

Kiedyś już dawno temu proponowaliśmy utworzenie osobnego działu dla tego człowieka i jego wątków. Skoro jest tak zasłużony i takie ma znaczenie dla tego forum i jego klikalności należałoby go być może specjalnie uhonorować... a i swoboda działania w tym miejscu byłaby bez ograniczeń. Odzewu nie było.
marze_na napisał(a):W myśl zasady "moje na górze" ciekawe niegdyś relacje stały się zupełnie niestrawne

Zniszczyło je chorobliwie rozbuchane ego autora :roll:
Kapitańska Baba napisał(a):Ale chyba Modom pasuje sztuczny ruch na forum

Prawdopodobnie tak. Pamiętam przed laty jak administrator "kajał się" i przepraszał wiadomą osobę gdy wskutek jakiejś awarii? zniknęła z serwera część fotek. Innym też zniknęła a takiej reakcji nie było.

Kapitańska Baba napisał(a):on tym trollom płaci za podbijanie swoich wątków czy jak?

Myślę że jest wręcz przeciwnie...
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 10:04

kulka53 napisał(a):
Kapitańska Baba napisał(a):on tym trollom płaci za podbijanie swoich wątków czy jak?

Myślę że jest wręcz przeciwnie...

Jemu tak - ale żeby śmigało to on również trollom...choć może się mylę, jestem w tych tematach totalnym laikiem...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2020 10:09

maxredaktor napisał(a):
wikol napisał(a):

O kim mowa?
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.02.2020 10:11

pääkäyttäjä napisał(a):
maxredaktor napisał(a):
wikol napisał(a):

O kim mowa?

fifik98, kolejny troll Franza
Kolejny po elfiku, korbacziku i Mirku
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2020 10:27

Kapitańska Baba napisał(a):fifik98, kolejny troll Franza

Na chwilę obecną, nie ma podstaw do takiego twierdzenia.
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 12.02.2020 10:28

pääkäyttäjä napisał(a):

Na chwilę obecną, nie ma podstaw do takiego twierdzenia.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 12.02.2020 10:39

§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną ... :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 902
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone