sito_zabrze napisał(a):Bier , ja po swoją do Gaszowic jechałem![]()
Tzn tam kupilem a mi potem podciepli go na wskazany adres
Też masz 125? Jeżeli tak, to co? Mnie się Varadero podoba...
sito_zabrze napisał(a):Bier , ja po swoją do Gaszowic jechałem![]()
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Bier , ja po swoją do Gaszowic jechałem![]()

.png)
.png)
maxredaktor napisał(a):Smutno mi, bo znika jedna z moich ulubionych audycji radiowych - wtorkowa Tonacja w PR3. Po wyrzuceniu Ani Gacek redaktor Mann zapowiedział, że już się we wtorek nie pojawi. I jutro powie, co dalej z jego pracą w Trójce.
Szkoda, Trójki słuchałem już mocno wybiórczo, tylko dla wybranych audycji/prowadzących. A teraz to już chyba definitywnie przestanę.
.png)
maxredaktor napisał(a):... A teraz to już chyba definitywnie przestanę.
.png)
maxredaktor napisał(a):Smutno mi, bo znika jedna z moich ulubionych audycji radiowych - wtorkowa Tonacja w PR3. Po wyrzuceniu Ani Gacek redaktor Mann zapowiedział, że już się we wtorek nie pojawi. I jutro powie, co dalej z jego pracą w Trójce.
Szkoda, Trójki słuchałem już mocno wybiórczo, tylko dla wybranych audycji/prowadzących. A teraz to już chyba definitywnie przestanę.
.png)
sito_zabrze napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Bier , ja po swoją do Gaszowic jechałem![]()
Ja mam piździka![]()
Honde PCX 125
Robiłem przymiarki do Hondy Forza ale na początek za duża... ja jestem karakan
U mnie wchodził w gre ino automat bo nie chce mi sie biegami wajchować
.png)
greenrs napisał(a):Ja wychowałem się na Trójce i audycjach Kaczkowskiego, Kosińskiego, Manna... Niestety coraz rzadziej słucham bo i coraz mniej wartościowych audycji.
krutom napisał(a):Nie napiszę wiele o tym, co myślę o mediach publicznych bo polityka zakazana, ale więcej maja one wspólnego z domem publicznym niż mediami
walp napisał(a):Też mnie to martwi. Obserwuję z niepokojem sytuację w ulubionej stacji. Mocno dyskutujemy w grupie.
Mimo wszystko ciągle jestem słuchaczem i wierzę, że to się kiedyś musi odmienić, a Anna Gacek wróci do Trójki.
.png)
maxredaktor napisał(a):Próbowałem słuchać innych stacji, ale nie daję rady. O ile jeszcze muzyka mi w niektórych odpowiada, to poziom rozmowy, dyskusji pomiędzy tymi utworami mnie najzwyklej odrzuca.
maxredaktor napisał(a):Przerzuciłem się w końcu na stacje internetowe, znalazłem jedną szwedzką z super muzyką i jej się na razie trzymam. Nie rozumiem zwykle o czym gadają, więc jest jakoś lżej
Ja lubię słuchać utworów w suahili. Nic nie rozumiem, a jednak koi ucho. 
.png)
walp napisał(a):No jest coś magicznego w niezrozumieniu.Ja lubię słuchać utworów w suahili. Nic nie rozumiem, a jednak koi ucho.
dids76 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Ale dobrze na moją psychikę działają też stacje czeskie, bo lubię ten język.
W domu i samochodzie (gdy mam zasięg) słucham czeskiego radia. Mało gadania i dużo muzyki jaka lubię
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):maxredaktor napisał(a):Ale dobrze na moją psychikę działają też stacje czeskie, bo lubię ten język.
W domu i samochodzie (gdy mam zasięg) słucham czeskiego radia. Mało gadania i dużo muzyki jaka lubię
Z powodu KKP przestałęm rano w aucie słuchać Antyradia - Radio Čas Rock ma wyborny zasięg aż do Katowic... w odwrocie zostaje F1 albo Radio Krokodyl z Brna ale to już przez apkę...
dids76 napisał(a):O tym radiu właśnie mówię, jeszcze niedawno na starym aucie ich samolepe miałem![]()
Zasięg na Śląsku dosyć dobry, Jak jeżdżę do Czeladzi czy Bielska nie ma większych problemów. Niestety jadąc dalej na wschód pozostaje Antyradio lub Rockradio.