Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2020 14:10

sito_zabrze napisał(a):Bier , ja po swoją do Gaszowic jechałem :wink:
Tzn tam kupilem a mi potem podciepli go na wskazany adres

Też masz 125? Jeżeli tak, to co? Mnie się Varadero podoba...
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 09.03.2020 14:19

pääkäyttäjä napisał(a):

Ja mam piździka :mrgreen:
Honde PCX 125

Robiłem przymiarki do Hondy Forza ale na początek za duża... ja jestem karakan

U mnie wchodził w gre ino automat bo nie chce mi sie biegami wajchować :oczko_usmiech:
maxredaktor
Cromaniak

Postnapisał(a) maxredaktor » 10.03.2020 12:30

Smutno mi, bo znika jedna z moich ulubionych audycji radiowych - wtorkowa Tonacja w PR3. Po wyrzuceniu Ani Gacek redaktor Mann zapowiedział, że już się we wtorek nie pojawi. I jutro powie, co dalej z jego pracą w Trójce.
Szkoda, Trójki słuchałem już mocno wybiórczo, tylko dla wybranych audycji/prowadzących. A teraz to już chyba definitywnie przestanę.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 10.03.2020 13:40

maxredaktor napisał(a):Smutno mi, bo znika jedna z moich ulubionych audycji radiowych - wtorkowa Tonacja w PR3. Po wyrzuceniu Ani Gacek redaktor Mann zapowiedział, że już się we wtorek nie pojawi. I jutro powie, co dalej z jego pracą w Trójce.
Szkoda, Trójki słuchałem już mocno wybiórczo, tylko dla wybranych audycji/prowadzących. A teraz to już chyba definitywnie przestanę.

Ja wychowałem się na Trójce i audycjach Kaczkowskiego, Kosińskiego, Manna... Niestety coraz rzadziej słucham bo i coraz mniej wartościowych audycji. Pociesza mnie tylko, że wielcy takimi pozostaną a kundelki i moralne karły wylądują jak zawsze na śmietniku historii i nikt nie będzie o nich pamiętał.
krutom
Cromaniak

Postnapisał(a) krutom » 10.03.2020 14:55

maxredaktor napisał(a):... A teraz to już chyba definitywnie przestanę.

Przestałem jakiś czas temu.
Jeszcze tylko w piątki rano słuchałem Manna.

Nie napiszę wiele o tym, co myślę o mediach publicznych bo polityka zakazana, ale więcej maja one wspólnego z domem publicznym niż mediami :evil:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 10.03.2020 17:26

maxredaktor napisał(a):Smutno mi, bo znika jedna z moich ulubionych audycji radiowych - wtorkowa Tonacja w PR3. Po wyrzuceniu Ani Gacek redaktor Mann zapowiedział, że już się we wtorek nie pojawi. I jutro powie, co dalej z jego pracą w Trójce.

Też mnie to martwi. Obserwuję z niepokojem sytuację w ulubionej stacji. Mocno dyskutujemy w grupie.
Mimo wszystko ciągle jestem słuchaczem i wierzę, że to się kiedyś musi odmienić, a Anna Gacek wróci do Trójki.
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 10.03.2020 21:15

sito_zabrze napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):

Ja mam piździka :mrgreen:
Honde PCX 125

Robiłem przymiarki do Hondy Forza ale na początek za duża... ja jestem karakan

U mnie wchodził w gre ino automat bo nie chce mi sie biegami wajchować :oczko_usmiech:

Zatankowałem pod korek, weszło za całe 29zł :mrgreen:
Zasięg wskoczył na 400km 8O :mrgreen: :twisted:
Bak ma 8 litrów pojemności :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 10.03.2020 21:18

sito_zabrze napisał(a):
Zatankowałem pod korek, weszło za całe 29zł :mrgreen:
Zasięg wskoczył na 400km 8O :mrgreen: :twisted:
Bak ma 8 litrów pojemności :mrgreen:

"Popierdółki" tak mają 8), wolę jednak normalny bak i zasięg 160km, wszak z jazdy przede wszystkim musi być FUN :D :D
maxredaktor
Cromaniak

Postnapisał(a) maxredaktor » 10.03.2020 21:51

greenrs napisał(a):Ja wychowałem się na Trójce i audycjach Kaczkowskiego, Kosińskiego, Manna... Niestety coraz rzadziej słucham bo i coraz mniej wartościowych audycji.

Ja też słucham/łem mocno wybiórczo, serwisy i audycje polityczne omijałem.

krutom napisał(a):Nie napiszę wiele o tym, co myślę o mediach publicznych bo polityka zakazana, ale więcej maja one wspólnego z domem publicznym niż mediami :evil:

Dokładnie tak.

walp napisał(a):Też mnie to martwi. Obserwuję z niepokojem sytuację w ulubionej stacji. Mocno dyskutujemy w grupie.
Mimo wszystko ciągle jestem słuchaczem i wierzę, że to się kiedyś musi odmienić, a Anna Gacek wróci do Trójki.

Myślę, że musiałaby się władza zmienić. Nie wcześniej.
Próbowałem słuchać innych stacji, ale nie daję rady. O ile jeszcze muzyka mi w niektórych odpowiada, to poziom rozmowy, dyskusji pomiędzy tymi utworami mnie najzwyklej odrzuca. Przerzuciłem się w końcu na stacje internetowe, znalazłem jedną szwedzką z super muzyką i jej się na razie trzymam. Nie rozumiem zwykle o czym gadają, więc jest jakoś lżej :)
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 10.03.2020 23:06

maxredaktor napisał(a):Próbowałem słuchać innych stacji, ale nie daję rady. O ile jeszcze muzyka mi w niektórych odpowiada, to poziom rozmowy, dyskusji pomiędzy tymi utworami mnie najzwyklej odrzuca.

Otóż to, może odrzucać. Czekamy na lepszą zmianę. :wink:
maxredaktor napisał(a):Przerzuciłem się w końcu na stacje internetowe, znalazłem jedną szwedzką z super muzyką i jej się na razie trzymam. Nie rozumiem zwykle o czym gadają, więc jest jakoś lżej :)

No jest coś magicznego w niezrozumieniu. :oczko_usmiech: Ja lubię słuchać utworów w suahili. Nic nie rozumiem, a jednak koi ucho. :oczko_usmiech:
maxredaktor
Cromaniak

Postnapisał(a) maxredaktor » 11.03.2020 07:48

walp napisał(a):No jest coś magicznego w niezrozumieniu. :oczko_usmiech: Ja lubię słuchać utworów w suahili. Nic nie rozumiem, a jednak koi ucho. :oczko_usmiech:

A i owszem. W przypadku suahili może to być melodia języka, ze Szwedami jest nieco inna kwestia - nie muszę się skupiać, bo i tak nic nie zrozumiem :mrgreen: .
Ale dobrze na moją psychikę działają też stacje czeskie, bo lubię ten język.
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 11.03.2020 10:09

maxredaktor napisał(a):Ale dobrze na moją psychikę działają też stacje czeskie, bo lubię ten język.

W domu i samochodzie (gdy mam zasięg) słucham czeskiego radia. Mało gadania i dużo muzyki jaka lubię :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2020 10:13

dids76 napisał(a):
maxredaktor napisał(a):Ale dobrze na moją psychikę działają też stacje czeskie, bo lubię ten język.

W domu i samochodzie (gdy mam zasięg) słucham czeskiego radia. Mało gadania i dużo muzyki jaka lubię :wink:

Z powodu KKP przestałęm rano w aucie słuchać Antyradia - Radio Čas Rock ma wyborny zasięg aż do Katowic... w odwrocie zostaje F1 albo Radio Krokodyl z Brna ale to już przez apkę...
dids76
Koneser

Postnapisał(a) dids76 » 11.03.2020 10:22

pääkäyttäjä napisał(a):
dids76 napisał(a):

Z powodu KKP przestałęm rano w aucie słuchać Antyradia - Radio Čas Rock ma wyborny zasięg aż do Katowic... w odwrocie zostaje F1 albo Radio Krokodyl z Brna ale to już przez apkę...

O tym radiu właśnie mówię, jeszcze niedawno na starym aucie ich samolepe miałem :wink:
Zasięg na Śląsku dosyć dobry, Jak jeżdżę do Czeladzi czy Bielska nie ma większych problemów. Niestety jadąc dalej na wschód pozostaje Antyradio lub Rockradio.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.03.2020 10:30

dids76 napisał(a):O tym radiu właśnie mówię, jeszcze niedawno na starym aucie ich samolepe miałem :wink:
Zasięg na Śląsku dosyć dobry, Jak jeżdżę do Czeladzi czy Bielska nie ma większych problemów. Niestety jadąc dalej na wschód pozostaje Antyradio lub Rockradio.

Czasem do nich dzwonię po písničky na přání - po którymś telefonie, zaprosili mnie do redakcji kiedyś, też dali nalepkę hrdého rockera :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 905
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone