.png)
.png)
Bocian napisał(a):romuald22 napisał(a):Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń.
Mam pytanie. Jakie jest stężenie mleczanu w strefie tlenowej, mieszanej, i beztlenowej. Oraz jakie odpowiadają wartości HR dla poszczególnych stref![]()
![]()
romuald22 napisał(a):Bocian napisał(a):romuald22 napisał(a):Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń.
Mam pytanie. Jakie jest stężenie mleczanu w strefie tlenowej, mieszanej, i beztlenowej. Oraz jakie odpowiadają wartości HR dla poszczególnych stref![]()
![]()
Ale u Justyny Kowalczyk, u mnie, czy u Ciebie ? Bo nie wiem kogo masz na myśli ?
.png)
Bocian napisał(a):romuald22 napisał(a):Bocian napisał(a):romuald22 napisał(a):Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń.
![]()
Ale u Justyny Kowalczyk, u mnie, czy u Ciebie ? Bo nie wiem kogo masz na myśli ?
No Ty biegłeś to u Ciebie...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.