Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co teraz robisz?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 05.06.2010 16:19

jem i odpoczywam :D
Paweł71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł71 » 05.06.2010 16:22

Planuje pierwszy wyjazd do CRO
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 05.06.2010 16:54

Czytam forum i planuje wycieczki po Chorwacji - jak już będę tam na miejscu, chcę mieć już gotowca :)
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.06.2010 17:28

A ja robię teraz kompletnie co innego niż wszyscy tu piszący :lol:
Biegnę. Tętno 170. Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń. Ominąłem zwalony przez ostatnią burzę pień. Przede mną dosyć stromy trawers ale chyba dam radę. O kurna muszę przyśpieszyć - pies z domostwa obok obrał mnie sobie za swój cel. Poszedł w bok - zobaczył sarnę. Nieco zgrabniejsza ode mnie i jest się z kim pościgać. Rozumiem psa i wybaczam mu brak kontynuacji zainteresowania. Teraz zwalniam - jestem na kolizyjnym z motylem. Ale ładny - robię zdjęcie ale to nie ten wątek więc szybko szukam na forum i juz publikuję. Poszło. Mam nadzieję,ze stabilizator zadziałał.Z czym się kojarzy stabilizator - nie wiem ale to też nie ten wątek. Moment - dzwoni żona. Mówi "dzien dobry' - nawet nie mrugnąłem - nie ten wątek.Skąd mam wiedzieć w tym momencie kiedy pierwszy raz zobaczyła teściową oraz ile kosztowały banany w 2007. Rozłączam się. Z resztą potrzebna mi druga ręka jest bo jakieś osy czy szerszenie. Coś mi pika w kieszeni. Serce się przesunęło ? Nie. To sygnał - minęło 40 minut - koniec biegu. Oddycham z ulgą - dobowy bilans energetyczny zrównoważony. Muszę kończyć - do domu i poszperam coś w necie.
:wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.06.2010 17:53

romuald22 napisał(a):Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń.

Mam pytanie. Jakie jest stężenie mleczanu w strefie tlenowej, mieszanej, i beztlenowej. Oraz jakie odpowiadają wartości HR dla poszczególnych stref :?: :roll: :lol:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.06.2010 19:23

Bocian napisał(a):
romuald22 napisał(a):Do progu niekompensowanej kwasicy metabolicznej zostało kilka uderzeń.

Mam pytanie. Jakie jest stężenie mleczanu w strefie tlenowej, mieszanej, i beztlenowej. Oraz jakie odpowiadają wartości HR dla poszczególnych stref :?: :roll: :lol:

Ale u Justyny Kowalczyk, u mnie, czy u Ciebie ? Bo nie wiem kogo masz na myśli ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.06.2010 19:31

romuald22 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ale u Justyny Kowalczyk, u mnie, czy u Ciebie ? Bo nie wiem kogo masz na myśli ?

No Ty biegłeś to u Ciebie...
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.06.2010 20:46

Bocian napisał(a):
romuald22 napisał(a):
Bocian napisał(a):

No Ty biegłeś to u Ciebie...

Ponieważ nie jestem reprezentantem Polski w dyscyplinach wytrzymałościowych oraz nawet wojewodztwa to takich badań sobie nie robię. Ja biegłem to w lesie nie było laboratorium i chętnych do ukłucia mnie w palec w celu pobrania próbki. Komar tylko był chętny ale zbyt wolny. Kiedyś miałem okazję zbadać się pod tym kątem ale w ograniczonym zakresie i TDMA miałem przy 184 HR. Z tego co subiektywnie czuję dzisiaj to spadło mi niewiele. Rozpoczynajacy te dywagacje tekst to oczywiscie żart i lekka ironia na pewne wątki na tym forum ale ja sam jestem wyjątkowo aktywnym fizycznie osobnikiem.I to z racji filozofii a nie np. pracy. Czego wszystkim życzę.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.06.2010 20:53

Mnie praca zmusza do biegu :)
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 05.06.2010 21:04

Siedzę i narzekam na słoneczko ,ze mi plecki spiekło.
Bo ja tak spragniona słońca byłam ,że jak się uwaliłam na plaży ,to ciężko mnie było podnieść :D
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 05.06.2010 21:05

Bocian napisał(a):Mnie praca zmusza do biegu :)

"Nic co biegnące nie jest mi obce" :wink: jak to mawiał podobno Terencjusz albo może bardziej parafrazujący go TSA
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.06.2010 01:49

Pilnuję pompy... zaraz wracam ;)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 06.06.2010 06:53

Jestem w pracy :evil:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.06.2010 08:50

renatalato napisał(a):Jestem w pracy :evil:

Takiej to dobrze. :wink:
Nawet w niedzielę pracę sobie znajdzie. :lol:
andrzej29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej29 » 06.06.2010 08:52

Teraz właśnie sobie jem. :wink: :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.