Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wiem, wiem rodzinę mam w Wawie i dość dobrze się orientuję w tym mieście. Mam nawet taki quiz dla ludzi, którzy strasznie chcą zaznaczyć w towarzystwie, że są ze stolycy( a tak naprawdę przyjechało to to pół roku temu). Nigdy nie wiedzą, a ja mam dziką satysfakcję, a później już do końca wieczora są spokojni i normalni
Wie.
Trójwymiarowe filmy tam oglądałem. Motylki się łapało.
Od tych okularów też łeb bolał.
A Światowid?
Ja nawet wiem, co było wcześniej w miejscu tego kina A nawet wiem, gdzie wybuchło Powstanie Warszawskie, koło jakiego budynku
i na co ten budynek przerobiono później.
Oczywiście - na kino
weldon napisał(a):Wie. Trójwymiarowe filmy tam oglądałem. Motylki się łapało. Od tych okularów też łeb bolał. A Światowid? Ja nawet wiem, co było wcześniej w miejscu tego kina
Wcześniej nie wiem co było ale wiem, że na tyłach kina była siedziba TPPR