Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co polecacie na drugi raz w Chorwacji

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lewek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lewek » 07.09.2011 11:15

Ja bym się na miejscu Kolegi trzymał Dalmacji w okolicach Splitu i Makarskiej, chyba że dalej na południe - w okolicach Dubrovnika, też pięknie. Mogę polecić Baska na Krk, ale to dość duża miejscowość i sporo ludzi (głownie Niemcy i Włosi) jednak da się na tej wyspie (Krk) znaleźć też spokojniejsze miejsca. Lub wybierzcie którąś z wysp (Hvar, Brac, Korcula itp.), tam na ogół jest mniej turystów.
gregori
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregori » 07.09.2011 11:45

Witam,

Też polecam okolice Riwiery Makarskiej, jest w czym wybierać, a w tym okresie na pewno jakiś wolny pokój się znajdzie.
anurban
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anurban » 09.09.2011 08:24

wITAM!!
Ja polecam miejscowosc BASKA na wyspie KRK.Do chorwacji jeżdze od kilku lat / pierwszy raz byłem w 2001, 14 wrzesnia po WTC/.
Byłem w PULI, Gornyj Okrug k/TROGIRU, ale od 5 lat jeżdimy do Baski. Dlaczego?
1/ relatywnie blisko /ok 900 km z OPOLA/
2/ piekna, 2,5 km plaża
3/ urocze miasteczko, z starówką, knajkami
4/ wszędzie blisko
5/przy plazy promenada, z knajkami/ piwko kelner poda nawet na plażę/
6/ mozliwośc rejsu statkiem
7/ baza sportów wodnych/nie wiem czy bedzie czynna we wrześniu /
8/łagodne zejście z plazy,/ piaszczysto- kamienistej a nie płyty betonowe/ do morza
polecem stronkę www.baska.hr
z web kamerką i planem
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Co polecacie na drugi raz w Chorwacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone