napisał(a) Wojtek » 13.06.2011 09:42
loco1 napisał(a):wojtek
mam tam rezerwację apartament u góry ten wiekszy od 2 lipca załatwiałem wszystko przez neta i mam kilka pytań
Czy dostałeś jakiś voucher przed przyjazdem
Czy jest jakaś kaucja
i jak Ci się tam mieszkało - jadę z dziećmi więc wole zapytać i w ogóle jak masz jakieś spostrzeżenia to pisz
Z góry dzięki
Hej.
Zaliczkę przelalismy na konto i Pani Ivana przesłała do nas maila z podziękowaniem i informacją , ze pieniazki sa już na koncie. Z potwierdzeniem daty pobytu.
Żadnej kaucji nie płaciliśmy.
Gospodarze to bardzo mili ludzie. Czekali na nas, pomagali w noszeniu bagaży. Zapłacilismy po kilku dniach przy okazji smakując wino.
Gospodarze byli chętni do pomocy np. w sprawie zakupu oliwy, wina.
Bylismy z trójka dzieci. Sporo spacerowaliśmy , na piechotę obleźliśmy czesć wyspy. Polecam też wycieczke stateczkiem z portu w Slatine do Splitu. Często jeździlismy do Trogiru na pyszne lody i oglądanie yachtów.
Dwie rzeczy tylko na lekki minus : były komary, dokuczały wieczorami. Gospodarze dali nam te urządzonka do kontaków niby odstraszajace ale skutecznosć tego taka sobie.Tak jak pisałem klima była w kuchni a w sypialniach gorąco jak cholera, Trzeba porządnie schłodzić kuchnie zeby i w sypialniach było czuc chłodek
Fajna plaża, darmowe leżaki ale sporo było uszkodzonych...jak za darmo to turyści nie dbają

Ostatnio edytowano 13.06.2011 10:27 przez
Wojtek, łącznie edytowano 1 raz