Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe miejsce dla 6-8 os. ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aga1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1986 » 20.05.2012 16:01

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :D

Prawdopodobnie zaraz ktoś na mnie nakrzyczy, że w złym miejscu napisałam... Proszę o wyrozumiałość i ewentualne przeniesienie mojego wątku w inne miejsce.

To będzie nasz pierwszy raz w Chorwacji... (mam nadzieję, że nie ostatni) :) Z tego, co zdążyłam się zorientować, to musimy wybrać już miejsce, bo dużo kwater jest już zarezerwowanych.

Wyjazd planujemy na tydzień do 10 dni, na początku lipca, jedziemy samochodami. Będzie, to grupa młodych lubiących się bawić ludzi, ale z nastawieniem, żeby przy okazji zabawy zwiedzić coś ciekawego.
Wszyscy polecają Dalmację więc pewnie tam się właśnie wybierzemy. Dużo osób pozytywnie pisze o Makarskiej. Myślę, że taki klimat by nam odpowiadał, ale może możecie polecić coś więcej?

Szukamy miejsca, które:
:arrow: będzie blisko plaży
:arrow: będzie blisko centrum miasta, żeby można było wyjść na drinka czy dyskotekę, gdzie tętni życie...
:arrow: będzie nie za daleko od miejsc, które warto zobaczyć, żeby przy okazji coś pozwiedzać
:arrow: no i, żeby nas cena nie zabiła...

Natomiast od kwatery nie oczekujemy zbędnych luksusów, wystarczy, żeby było czysto, schludnie i można się będzie wyspać :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.05.2012 16:07

Aga1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1986 » 20.05.2012 17:42

zebik dzięki... przeglądałam, przeglądałam i nie znalazłam odp. na moje pytania... :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.05.2012 19:02

Aga1986 napisał(a):Szukamy miejsca, które:
:arrow: będzie blisko centrum miasta, żeby można było wyjść na drinka czy dyskotekę, gdzie tętni życie...
:arrow: będzie nie za daleko od miejsc, które warto zobaczyć, żeby przy okazji coś pozwiedzać

Natomiast od kwatery nie oczekujemy zbędnych luksusów, wystarczy, żeby było czysto, schludnie i można się będzie wyspać :wink:

Pakoštane :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 20.05.2012 19:17

Aga1986 napisał(a):Szukamy miejsca, które:

Vodice :lol:
Aga1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1986 » 20.05.2012 19:29

Janusz Bajcer, hmm a wszyscy piszą, że spokojne, ciche miejsce... to nie do końca, to czego szukamy, ale wielkie dzięki :wink:

maniust, ooo a Twoja propozycja już bardziej do mnie przemawia, bo z tego co na szybko wyczytałam, to jest jakieś nocne życie w tym mieście :D super! wielkie dzięki :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.05.2012 19:34

Aga1986 napisał(a):Janusz Bajcer, hmm a wszyscy piszą, że spokojne, ciche miejsce... to nie do końca, to czego szukamy, ale wielkie dzięki :wink:

No to Makarska :wink: miłej lektury :idea:
Aga1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1986 » 20.05.2012 19:39

dzięki, już czytałam ;)
właśnie po tej lekturze stwierdziłam, że to miejsce dla nas :D ale chciałam mieć też inne opcje i Vodice też wyglądają ciekawie :wink:
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 20.05.2012 19:55

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone