Czy wy też zauważyliście ,iż chorwacka benzyna 98 jest lepsza od tej naszej? Jadąc Oplem Zafirą 1.6 przejechalem około 900km po autostradach, przy czym na 98 z Orlenu robie 700km.Chorwacka benzyna oczywiście ze stacji INA
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
wielbiciel napisał(a):P.S.
Paliwo oznaczone BS jest paliwem "bio" które chcą wprowadzić też w innych krajach europejskich niby egologiczne.
.png)
fasi napisał(a):wielbiciel napisał(a):P.S.
Paliwo oznaczone BS jest paliwem "bio" które chcą wprowadzić też w innych krajach europejskich niby egologiczne.
Na stronie INA w wykazie paliw tylko wspomniany przez Ciebie "normalny" diesel jest bez BS.
Jakoś nie do końca chce mi się wierzyć w to, że wszystkie inne paliwa w Cro są BIO.
Jeśli się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu
.png)
.png)
dids76 napisał(a):fasi napisał(a):wielbiciel napisał(a):P.S.
Na stronie INA w wykazie paliw tylko wspomniany przez Ciebie "normalny" diesel jest bez BS.
Jakoś nie do końca chce mi się wierzyć w to, że wszystkie inne paliwa w Cro są BIO.
Według mnie Chorwackie paliwa "BS" to paliwa "bezsiarkowe", jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie mnie z błędu
.png)
dids76 napisał(a):fasi napisał(a):wielbiciel napisał(a):P.S.Paliwo oznaczone BS jest paliwem "bio" które chcą wprowadzić też w innych krajach europejskich niby egologiczne.
Według mnie Chorwackie paliwa "BS" to paliwa "bezsiarkowe", jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie mnie z błędu
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi