Witam - wybieramy się samochodem do Makarskiej na przełomie maja i czerwca. Prosze o podanie trasy - jedziemy z Krakowa.
Słyszałem o tym aby jechac na Bratysławe ?
Dzieki za wszelkie informacje.
Dzięki za dotychczasowe info.
.png)
.png)
Jacek 46 napisał(a):Witam - wybieramy się samochodem do Makarskiej na przełomie maja i czerwca. Prosze o podanie trasy - jedziemy z Krakowa.
.png)
Jacek 46 napisał(a):Witam - wybieramy się samochodem do Makarskiej na przełomie maja i czerwca. Prosze o podanie trasy - jedziemy z Krakowa.
.png)

.png)
Plumek napisał(a):Jacek 46 napisał(a):Witam - wybieramy się samochodem do Makarskiej na przełomie maja i czerwca. Prosze o podanie trasy - jedziemy z Krakowa.
Nie chce mi się przepisywać, a tu masz wszystko:
Kraków - Makarska - propozycje tras

.png)
Rysio napisał(a):Rysio też woli jechać przez Węgry ale nie polecam tej trasy z wiadomych względów
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Rysio napisał(a):Rysio też woli jechać przez Węgry ale nie polecam tej trasy z wiadomych względów
Zdemaskuję Cię Rysio vel rich72
A nie polecisz drogi przez Węgry żeby sobie nie zatłoczyć drogi jak się ludzie zwiedzą jaka ona dobra
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Rysio napisał(a):Rysio też woli jechać przez Węgry ale nie polecam tej trasy z wiadomych względów 8)
Zdemaskuję Cię Rysio vel rich72 :lool:
A nie polecisz drogi przez Węgry żeby sobie nie zatłoczyć drogi jak się ludzie zwiedzą jaka ona dobra :P
.png)
kw napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Rysio napisał(a):Rysio też woli jechać przez Węgry ale nie polecam tej trasy z wiadomych względów
A nie polecisz drogi przez Węgry żeby sobie nie zatłoczyć drogi jak się ludzie zwiedzą jaka ona dobra
Wcale nie jest dobra! Poboczy nie ma, na siku nie ma gdzie stanąć, tory się
przeplatają z drogą i przejazdy co paręset metrów, widoki nieciekawe -
po lewej kukurydza, po prawej słonecznik, lub na odwrót, przy każdej wsi "zapachy" świniarni...Chyba wystarczy, żeby zrazić potencjalnych amatorów.
.png)
kw napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Rysio napisał(a):Rysio też woli jechać przez Węgry ale nie polecam tej trasy z wiadomych względów
Wcale nie jest dobra! Poboczy nie ma, na siku nie ma gdzie stanąć, tory się
po lewej kukurydza, po prawej słonecznik, lub na odwrót, przy każdej wsi "zapachy" świniarni...Chyba wystarczy, żeby zrazić potencjalnych amatorów.
.png)
kw napisał(a):Wcale nie jest dobra! Poboczy nie ma, na siku nie ma gdzie stanąć, tory się

.png)
kw napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Hihihi jakie odstraszanietrzeba strachy na wróble wzdłuż drogi poustawiać
, żeby jak najmniej ludzi tamtędy jeździło
Pozdrav
Lisy wściekłe biegają wzdłuż i w poprzek drogi. Wystarczy?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi