.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
wlodek napisał(a):Jestem za bo to super sprawa lepiej ocenic odległość jadącego z naprzeSam zawsze jeżdżę na światłach cały rok no może w mieście naszym gdy nie ma obowiązku to nie zapalam ale przy odlegóściach 2 no 4 km to nie warto.
wlodek napisał(a):A dla przeciwników to dlaczego w Słoweni też trzeba jeżdzić na światłach a są dalej na południu niż my
.png)
niezawodny napisał(a):wlodek napisał(a):Jestem za bo to super sprawa lepiej ocenic odległość jadącego z naprzeSam zawsze jeżdżę na światłach cały rok no może w mieście naszym gdy nie ma obowiązku to nie zapalam ale przy odlegóściach 2 no 4 km to nie warto.
A od kiedy świnoujście jest miastem![]()
wlodek napisał(a):A dla przeciwników to dlaczego w Słoweni też trzeba jeżdzić na światłach a są dalej na południu niż my
Pogański kraj, pogańskie obyczaje...
.png)
wlodek napisał(a):Urodziłem się akurat w Krakowie tam kończyłem studia i wstyd mi teraz
"Centuś to Centuś" że tam mieszkaja tacy. To moja ostatnia polemika do Ciebie i co jeszcze napiszesz to twoja sprawa ale nie obrazaj Krakusów swoim pseudo cwaniackim poczuciem humoru. Wstyd mi za Ciebie
.png)
niezawodny napisał(a):A od kiedy świnoujście jest miastem![]()
![]()

.png)
admin1 napisał(a):niezawodny napisał(a):A od kiedy świnoujście jest miastem![]()
![]()
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.