To jak już tak rozmywamy - czy ktoś Wam robił www czy Wy sami? Jaki koszt? Aktualizacja we własnym zakresie? Czy macie coś więcej czy tylko to?
Czyli poproszę o takie małe ABC jak sobie sprawić taką stronkę.
.png)
Jacek L napisał(a):FUX napisał(a):w tym wątku również odczucia mam podobne, że relacja to TYLKO nie jest...
I u mnie są podobne odczucia !
Jest w tekście zdanie " gospodarze umieją się promować" - pewnie że umieją - i to jak ...
.png)
.png)
kaszielen napisał(a):Jacek L napisał(a):FUX napisał(a):w tym wątku również odczucia mam podobne, że relacja to TYLKO nie jest...
I u mnie są podobne odczucia !
Jest w tekście zdanie " gospodarze umieją się promować" - pewnie że umieją - i to jak ...
Jest w tekście takie zdanie, ale drogi czytelniku, brzmi ono inaczej: gospodarze NIE potrafią się promować. Rzecz w tym, że to skromni ludzie, o których, drogi Czytelniku nie miałbyś szansy się dowiedzieć. To nie tylko relacja - to również zdjęcia, odczucia, przestrogi. Jest też kontakt - dla tych, którzy chcą wiedzieć więcej lub tam pojechać. Nie wiem jak inaczej można dać szansę poznania np. cen - chyba, że to nikogo nie interesuje.
.png)
kaszielen napisał(a):Jak sądzę typowa forma oferty zawiera ceny, terminy, możliwości rezerwacji... Chcieliśmy zrobić coś prostego, z posegregowanymi informacjami, i prawdę mówiąc nie przyszło nam do głowy, że trzeba się będzie z tego tłumaczyć...