Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bułgaria ! Polecam , warto !

Stolicą Bułgarii jest Sofia – miasto o wyjątkowej historii, którego początki sięgają już starożytności. Gest kręcenia głową w dwie strony Bułgarzy odbierają jako przyznanie racji lub wyrażenie zgody. Odwrotnie niż w pozostałej części Europy! Narodowym kwiatem Bułgarii są róże. Z tego państwa pochodzi aż 50% całkowitej światowej produkcji olejku różanego.
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 09.09.2007 17:54

Piotrek_B napisał(a):
admin1 napisał(a):Proszę nie zaśmiecać forum. Temat dotyczy Bułgarii a nie przymiotów kilku osób które się tu wypowiadają. Nie chcę oceniać kto komu bardziej i dlaczego tylko uprzejmie proszę o powrót do meritum dyskusji.

Ale obrażanie innych osób Ci nie przeszkadza :?: 8O :?: :roll: :?: I to wg Ciebie jest OK :?: :?: :?: Grunt, żeby temat trzymał sie kupy a reszta.......nieważne :roll:

Umiesz czytać :?: to przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz ... aż do zrozumienia :!: Czy na tym forum nie można pisać delikatnie (cyt: a nie przymiotów kilku osób które się tu wypowiadają) tylko trzeba walić z grubej rury żeby zostać zrozumianym :?:
Dobrze. Niech będzie tak: kto pierwszy w tym wątku wypowie się na temat rozmówcy a nie na temat Bułgarii dostanie bana. Pasuje?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.09.2007 18:18

W Bułgarii na pewno warto zwiedzić Narodowy Park Pirin
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.09.2007 18:23

admin1 napisał(a):...Umiesz czytać :?: to przeczytaj jeszcze raz i jeszcze raz ... aż do zrozumienia :!:

UMIESZ :!: podobnież jak docierają do mnie Twoje subtelne aluzje, w związku z czym nie musze czytac tekstu x 2 lub x 3 żeby zrozumiec jego sens :lol:
admin1 napisał(a):...Czy na tym forum nie można pisać delikatnie (cyt: a nie przymiotów kilku osób które się tu wypowiadają) tylko trzeba walić z grubej rury żeby zostać zrozumianym....

Niestety - TRZEBA. Skoro przeczytałes ten pasjonujacy wątek to sam zauważyłes zapewne, że kilkakrotne "delikatne" zwrócenie uwagi przez parę osób nic a nic nie dało :!:

admin1 napisał(a):.... Dobrze. Niech będzie tak: kto pierwszy w tym wątku wypowie się na temat rozmówcy a nie na temat Bułgarii dostanie bana. Pasuje?

Jak dla mnie PASUJE :idea: a jak dla innych nie wiem :wink: :papa:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.09.2007 19:10

Tym razem na temat . :D
Nikomu nie polecam Bułgarii :!: Nie warto poświęcać wakacji w Cro na rzecz brudnej i zacofanej Bułgarii :!:
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 09.09.2007 19:22

Do mkm ...

Ja już nie pamiętam, więc się zapytam ... Ty byłeś w BG, że taki pewny jesteś swoich osądów w tym temacie :) :?: ... ja rozumiem twoją miłość do HR, ale skąd ta pewność, że dla wszystkich te same 'elementy', które Ciebie zniewalając w HR, są równie ważne :) :?:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.09.2007 19:40

- do PAP :
Nigdy na szczęście tam nie byłem . :D Ale miałem kiedyś koszmarny sen o Bułgarii - i to mi wystarczy :wink:
Jeżeli zniewalające ''elementy '' chorwackie na kogoś nie działają, to wygląda to wcale nie wesoło :wink:
PAP
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAP » 09.09.2007 19:52

Do mkm ...

To ja proponuję, abyś zachwalał i głosił w cały świat uroki i plusy HR, bo te jak rozumiem znasz 'na wylot' i tu jesteś EKSPERTEM, ale abyś nie pretendował do tej roli i nie wyrażał nadto autorytatywnych opini w temacie, w którym wiedzę masz, w najlepszym razie, z 'drugiej ręki' :) ...

Tak będzie chyba bardziej UCZCIWIE ... nie uważasz :) :?:

Pozdrawiam,

PAP
rentier
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rentier » 09.09.2007 19:57

renpol napisał(a):Ostatnio jeżdziliśmy do Chorwacji , w te wakacje byliśmy w Bułgarii , pogoda extra , woda też czysta ,Kwatery tańsze i zupełnie inny kraj ! :lol:

Jako że wybieram się w przyszłym roku do Bułgari proszę Cie o kontakt na rentier71(@)wp.pl. Jesli możesz to podaj mi namiar na kwatere na której przebywałeś. Z góry dziękuję. :)
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 09.09.2007 20:17

mkm napisał(a):Nigdy na szczęście tam nie byłem . :D Ale miałem kiedyś koszmarny sen o Bułgarii - i to mi wystarczy :wink:

Piotrek_B ma rację. Bez armat się nie obejdzie. Szkoda ... Szkoda będzie zamknąć ten z pewnością dla wielu ciekawy temat. Mariusz wyluzuj.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.09.2007 20:24

No to damy na pobudkę MPTicon_lol.gif

Obrazek
Witam Zaściankowców !!!! Hrvatska je najljepsa!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.09.2007 20:43

No to może jeszcze zdążę za nim Admin zamknie :wink:

http://dichev.com/panorama/bulgaria/kam ... g_sunrise/

Ale nie jest tak źle , jest coś ładniejszego

http://dichev.com/panorama/bulgaria/balchik/port_view/
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.09.2007 20:46

admin1 napisał(a):
mkm napisał(a):Nigdy na szczęście tam nie byłem . :D Ale miałem kiedyś koszmarny sen o Bułgarii - i to mi wystarczy :wink:

Piotrek_B ma rację. Bez armat się nie obejdzie. Szkoda ... Szkoda będzie zamknąć ten z pewnością dla wielu ciekawy temat. Mariusz wyluzuj.

Nie mnie sądzić kto ma rację . Ale jakoś bronić się trzeba przed atakami bułgarskimi :wink: Jestem za zamknięciem tego tematu , ponieważ za dużo w nim niezdrowych emocji . :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.09.2007 20:50

Janusz Bajcer napisał(a):No to może jeszcze zdążę za nim Admin zamknie :wink:

http://dichev.com/panorama/bulgaria/kam ... g_sunrise/

Ale nie jest tak źle , jest coś ładniejszego

http://dichev.com/panorama/bulgaria/balchik/port_view/

''Piękne '' jest to ładne - nie ma co :cry:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 09.09.2007 21:10

Tematu nie zamykać.Ktoś poleca.Niech zostanie.A że Bułgaria to szajs to już trudno. Takie jest życie.:wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.09.2007 21:16

To może tego szajsu w nocy nie widać :wink:

http://dichev.com/panorama/bulgaria/var ... iew_night/
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bułgaria - България

Bułgaria ! Polecam , warto ! - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone