Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brist - 50 metrów od Jadranki? Brać czy nie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 25.04.2012 16:36

Martyna 111 napisał(a): ... Co myslicie o takiej lokalizacji? ...

Obrazek

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 25.04.2012 17:42

pasażer napisał(a):
Martyna 111 napisał(a): ... Co myslicie o takiej lokalizacji? ...

Obrazek

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Widoki z pewnością będą ładne , zwłaszcza jak się będzie mienić kolorami Jadran.
Lokalizacja - tylko dla orłów, fotka niczymz lotu ptaka Nie zazdroszę codziennego wędrowania tam i z powrotem z całym plażowym majdanem :)
To tylko moja opinia i wcale się nie nabijam
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.04.2012 09:05

Cromaniak66 napisał(a):Widoki z pewnością będą ładne , zwłaszcza jak się będzie mienić kolorami Jadran.
Lokalizacja - tylko dla orłów, fotka niczymz lotu ptaka Nie zazdroszę codziennego wędrowania tam i z powrotem z całym plażowym majdanem :)
To tylko moja opinia i wcale się nie nabijam

może ci wytłuścić :?: :!: :evil: po dwa nie pisz bzdur

Martyna 111 napisał(a):Ceny noclegów może nie, ale za darmo tam się niestety nie dostanę. Prom też sporo kosztuje, a poza tym pytałam o Brist i nie mam zamiaru wybierać się na wyspę czy do Zeceva koło Rogoźnicy.
Nie rozumiem dlaczego, jeżeli ktoś pyta o konkretną miejscowość inni próbują pokazać wyższość swoich miejsc nad innymi.
Gdybym pytała czy pojechać na Rivierę czy na wyspy czy Dalmacja Północna to ok.
Ale je pytam tylko o Brist, niestety chyba na konkrety nie mam co liczyć.

trzy forum/viewtopic.php?t=21905 :evil:
TOPAS
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) TOPAS » 26.04.2012 09:17

Zasugeruję tylko tyle - Miałem kiedyś kwaterę przy głównej drodze prowadzącej do Baska na Krk i pamiętam że był to koszmar, zero spania dopóki ruch na drodze, także odradzam.
Miken77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miken77 » 26.04.2012 10:18

Martyna 111, w Briście za rozsądne pieniądze (apartament 2+1) za ok. 50 euro na dobę, możesz znaleźć lokum przy samej plaży i temat jadranki odpada. W 2010 r. byłem - apartmani Lora.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 26.04.2012 11:45

Miken77, od kościółka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link do początku deptaka prowadzącego do Gradaca będzie 300m czy więcej?
Pytanie związane z lokalizacją pewnego domu.
Z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wynika, że tak jest.
Miken77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miken77 » 27.04.2012 11:28

pasażer napisał(a):Miken77, od kościółka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link do początku deptaka prowadzącego do Gradaca będzie 300m czy więcej?
Pytanie związane z lokalizacją pewnego domu.
Z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wynika, że tak jest.

Sorki, że dopiero teraz odpowiadam. Od kościółka do początku deptaku nie jest więcej niż 300 m. Na pewno nie więcej. To jedna prosta ulica Pakline (na niej mieszkałem).
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.04.2012 13:35

Miken77,
hvala :wink:

Pozdrav dla miasta na soli :oczko_usmiech:
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 27.04.2012 21:40

pasażer napisał(a):Miken77,
hvala :wink:

Pozdrav dla miasta na soli :oczko_usmiech:

ja tu tylko wpadłam pozdrowić pasażera bo wieki nie widziałam :papa:

ps. nad Bristem też dumałam ale Jadranka mnie odstraszyła ;)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 27.04.2012 22:03

B_Magdalenka napisał(a): ja tu tylko wpadłam pozdrowić pasażera bo wieki nie widziałam :papa

dajcie jeszcze wino i śpiew :oczko_usmiech:

Pozdrawiam serdecznie :smo:
Pik71
Croentuzjasta
Ale kombinujecie ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 27.04.2012 22:30

W Briście jest dużo apartamentów dosłownie nad samym morzem. Byłem, miałem, widziałem. Wyjście z apartamentu prosto do morza. Tu byłem polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
velmo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) velmo » 28.04.2012 07:43

Dla mnie to nie problem. ja mieszkam w dolac tez przy jadrlance. to znaczy plaza jest 50m od drogi a apartament 300m i to mi bardzo odpowieda w ap jest cisza i od halasu z drogi bardziej przeszkadza mi pies sasiada, ktory w poprzesnim zyciu musial byc kogutem. na plazy natomiast halasu z drogi nie ma. jezeli cena jest atrakcyjna to warto pojsc na jakies ustepstwa.
od 6 lat jezdze w to samo miejsce przygoda z cro zaczela sie w Posedarje. to byl kompromis. super wlasciciele. piekny widok. 50m do plazy. dobra cena tylko morza brak. strasznie zamulone dno moze cos jak nasze jeziora ale nie chorwackie morze.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje