Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela i TV- Polsat Sport ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tko
Autostopowicz
Brela i TV- Polsat Sport ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 12:23

Witam drodzy forumowicze..jak w temacie, w najbliższym czasie wyjeżdzam właśnie do Breli. To mój pierwszy wyjazd do Chorwacji , i proszę tu o małą poradę. 21 sierpnia muszę, to dla mnie sprawa życia i śmierci :lol: znaleźć miejsce, gdzie będę mógł zobaczyć transmisję telewizji Polsat (Sport). Czy jest to w ogóle możliwe, czy raczej nie ma na to szans? :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2010 12:32

Do tego potrzebny jest "Polsat Cyfrowy", a o to w Cro raczej trudno.
Weź ze sobą dekoder :wink:
saravakos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) saravakos » 09.08.2010 12:33

Polsat Sport tylko ze swoim dekoderem . W większości apatamentów telewizja satelitarna a w nich nasze niekodowane programy, potrzebny dekoder Polsatu.
tko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 12:46

Chodzi mi o wielkie wydarzenie, na które czekałem kilka miesięcy :( Transmisja z tego będzie też na zwykłym Polsacie. Chyba zwykły Polsat jest nadawany na niekodowanym? poszukam też w okolicy jakiegoś pubu, typowo sportowego :wink:
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 09.08.2010 13:14

a Ty jedziesz na wakacje czy telewize pooglądać :?:
tko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 13:28

no jak najbardziej na wakacje :wink: Czekałem tylko baardzo długo na galę z udziałem naszego mistrza Tomka Adamka, którego występ zgrał się niestety z moim wyjazdem :x będzie mi po prostu żal tego nie widzieć :cry:
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 09.08.2010 15:24

:o
rufus71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rufus71 » 09.08.2010 16:33

Kiedyś Kazik śpiewał"czekałem do czwartej nad ranem a walki bokserskie i tak są ustawiane"
adames
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adames » 09.08.2010 16:47

Ja jadąc na wakacje, za wyjątkiem radia w aucie podczas podróży, nie słucham ani nie oglądam żadnych wiadomości czy filmów. Te dwa tygodnie ciszy radiowej są zbawienne dla wypoczynku.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne