.png)
.png)
.png)
.png)
aka85:) napisał(a):hej ludziska!jestem 1-wszy raz na forum i od razu pytanko: jaką walutę wziąć ze sobą do Chorwacji?Euro, nasze złotówki czy od razu Kuny?drugi raz wybieram się do HR, ale ostatnio byłam 6 lat temu (Kastel Stari-polecam) i w sprawie waluty mam pewne wątpliwości
od razu jakby ktoś miał ciekawe info o miejscowości Pakostane (okolice, pogoda, ciekawostki itp.), byłabym wdzięczna za cenne uwagi
pozdroofki dla wszystkich entuzjastów HR
.png)
aka85:) napisał(a):hej ludziska!jestem 1-wszy raz na forum i od razu pytanko: jaką walutę wziąć ze sobą do Chorwacji?Euro, nasze złotówki czy od razu Kuny?drugi raz wybieram się do HR, ale ostatnio byłam 6 lat temu (Kastel Stari-polecam) i w sprawie waluty mam pewne wątpliwości
od razu jakby ktoś miał ciekawe info o miejscowości Pakostane (okolice, pogoda, ciekawostki itp.), byłabym wdzięczna za cenne uwagi
pozdroofki dla wszystkich entuzjastów HR
.png)
.png)
.png)
na granicy jest korzystniejszy kurs niż na wybrzeżu
.png)
.png)
klimut napisał(a):a czy trzeba mieć waluty z państw przez które się przejeżdża t.zn. korony słow i forinty węgierskie? czy trzeba mieć jakąś minimalną ilość kun gdy wjeżdżamy do Chorwacji?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne