napisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 10:18
Josko Bulic napisał(a):Bikeru HR nisan se ja uvridia na ovom postu oko tako zvane zajebancije o bojkotu Hrvatske,nego kad gleda¶ veæina tvojih komentara su stra¶no kritiæne .
Ako cemo vec ulaziti u takve detalje, onda su tvoji postovi prepuni pravopisnih pogresaka. Ovo je poljski forum o turizmu u Hrvatskoj (i raznim ostalim temama). Ja ne vladam aktivno poljskim jezikom, ali se barem trudim pisati ispravno na hrvatskom jeziku. Nadam se da ovu primjedbu neces previse uzeti k srcu, samo ti dobronamjerno predlazem da malo razmislis o tome.
Zahvaljujem ti se sto toliko mislis o mojim "baterijama". Ove godine bio sam dva puta u Dalmaciji, jednom na Pagu, a na Kvarneru sam kao doma, jer tamo imam vikendicu, jos od djetinjstva (Selce). U Istri sam ovog ljeta bio samo jednom, ali uskoro cu vjerojatno opet malo skociti do Pule. I ne znam što te smeta gornje Medjimurje, to je predivan vinorodni kraj, posebno za voznje na motociklu. Ja godisnje napravim sa njime cca. 10.000 km, i proputovao sam Hrvatsku uzduz i poprijeko.
Vina imam doma cca. 400 - 500 litara, tako da jedna boca meni ne znaci nista posebno. I meni uopce nije zelja ili cilj siriti bilo kakvo "lose raspolozenje". Ja jednostavno ne mogu na miru gledati kad neki ljudi sire velikosrpsku propagandu, i ponavljaju kao papagaji sve one lazi, koje godinama siri i srpska propaganda.
U takvim slucajevima uvijek cu se boriti i iznositi istinu, pa kako god ti, Mirko, ili netko treci bude to dozivljavao. Sto se vise istine napise, time su i reakcije jace, jer nekome takve stvari ocito ne odgovaraju.
Ali za sve su potrebni odredjeni kapaciteti, pa cak i za to da se shvati i razumije neciji humor... Sto bih ja bez tebe, hvala ti na nesebicnom prosvjetljenju!

Ostatnio edytowano 24.08.2010 10:42 przez
Biker_HR, łącznie edytowano 2 razy