Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bojkot Chorwacji.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 24.08.2010 05:42

Josko Bulic napisał(a):Biker HR zaśto si tako kritićan prema ovom forumu?Sve vidiś crno,i od svega radiś problem.Za koga se Ti uvażaś da s nama treseś tako zvanu po naśki slamu.Mi se zajebajemo a Ti uacivaś snimke onoga motoriste.Nije Ti u redu da svakoga kritiziraś i vridżaś.Opusti se malo i poćni mislit pozitivno. Nije ovdi sve crno ,kako se tebi ćini.Devedeset posto ljudi na forumu su ok i samo 10 posto kretena.Umisto da si sritan da ovakvi forum postoji i da postoje ljudi koji nisu Hrvati a ovoliko vole Hrvatsku Ti non stop destabiliziraś ovaj forum piśeś gluposti i vridżaś nas svih.

Masz 100% racji :wink:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 05:57

Josko Bulic napisał(a):Biker HR za¶to si tako kritiæan prema ovom forumu?Sve vidi¶ crno,i od svega radi¶ problem.Za koga se Ti uva¿a¶ da s nama trese¶ tako zvanu po na¶ki slamu.Mi se zajebajemo a Ti uaciva¶ snimke onoga motoriste.Nije Ti u redu da svakoga kritizira¶ i vrid¿a¶.Opusti se malo i poæni mislit pozitivno. Nije ovdi sve crno ,kako se tebi æini.Devedeset posto ljudi na forumu su ok i samo 10 posto kretena.Umisto da si sritan da ovakvi forum postoji i da postoje ljudi koji nisu Hrvati a ovoliko vole Hrvatsku Ti non stop destabilizira¶ ovaj forum pi¶e¶ gluposti i vrid¿a¶ nas svih.

8O 8O 8O

E moj Bulicu, pa ja sam se samo salio u ovoj temi, ali je ocito da ti to nisi tako shvatio, i cak si se uvrijedio zbog toga. Oprosti mi ako sam "kriv", ali ja stvarno uopce nisam imao takve namjere. Nisam ni pretpostavljao da ce za tebe biti nemoguca misija shvatiti moj humor.

Tako da bi ti bilo pametnije da se malo opustis, i prestanes vrijedjati druge ljude na ovom forumu. Nemam nikakvu namjeru "destabilizirati" forum, a sto se "pisanja gluposti" tice, neka svaki citatelj sam odluci po svojoj savjesti, tko pise glupostii.

I jos jedna tuzna vijest za tebe, od sad te bojkotiram totalno. :D

p.s. A sto se Mirka tice, kod njega se ionako nema sto bojkotirati, niti uz najbolju volju. :lol:

Obrazek
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.08.2010 08:22

Bikeru HR nisan se ja uvridia na ovom postu oko tako zvane zajebancije o bojkotu Hrvatske,nego kad gledaś većina tvojih komentara su straśno kritićne .Śta se tiće Tvog bojkota moje malenkosti możeś mi puvat pod prozor.Nemoj ponavljat moje rići i prićat mi o smirenju,budi viśe orginalan i spusti se sa Medżumurskih breguv do realnosti.Daj malo se smiri popi bocu vina i zapivaj a ne non stop kritika i lośe raspolożenje.Ćini mi se da bi triba otić na more i napunit se pozitivnom energijom.Możeś birat Split kod mene ili kod Mirka u Pulu i neboj se Mirko će te lipo doćekat i uvest u veselje nas ljudi s mora.Za dvi sedmice ćeś bit ko novi i bićeś mi zahvalan na ovoj śok terapiji 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 10:18

Josko Bulic napisał(a):Bikeru HR nisan se ja uvridia na ovom postu oko tako zvane zajebancije o bojkotu Hrvatske,nego kad gleda¶ veæina tvojih komentara su stra¶no kritiæne .

Ako cemo vec ulaziti u takve detalje, onda su tvoji postovi prepuni pravopisnih pogresaka. Ovo je poljski forum o turizmu u Hrvatskoj (i raznim ostalim temama). Ja ne vladam aktivno poljskim jezikom, ali se barem trudim pisati ispravno na hrvatskom jeziku. Nadam se da ovu primjedbu neces previse uzeti k srcu, samo ti dobronamjerno predlazem da malo razmislis o tome.

¦ta se tiæe Tvog bojkota moje malenkosti mo¿e¶ mi puvat pod prozor.Nemoj ponavljat moje riæi i priæat mi o smirenju,budi vi¶e orginalan i spusti se sa Medimurskih breguv do realnosti.Daj malo se smiri popi bocu vina i zapivaj a ne non stop kritika i lo¶e raspolo¿enje.Æini mi se da bi triba otiæ na more i napunit se pozitivnom energijom.Mo¿e¶ birat Split kod mene ili kod Mirka u Pulu i neboj se Mirko æe te lipo doæekat i uvest u veselje nas ljudi s mora.Za dvi sedmice æe¶ bit ko novi i biæe¶ mi zahvalan na ovoj ¶ok terapiji 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zahvaljujem ti se sto toliko mislis o mojim "baterijama". Ove godine bio sam dva puta u Dalmaciji, jednom na Pagu, a na Kvarneru sam kao doma, jer tamo imam vikendicu, jos od djetinjstva (Selce). U Istri sam ovog ljeta bio samo jednom, ali uskoro cu vjerojatno opet malo skociti do Pule. I ne znam što te smeta gornje Medjimurje, to je predivan vinorodni kraj, posebno za voznje na motociklu. Ja godisnje napravim sa njime cca. 10.000 km, i proputovao sam Hrvatsku uzduz i poprijeko.

Obrazek

Vina imam doma cca. 400 - 500 litara, tako da jedna boca meni ne znaci nista posebno. I meni uopce nije zelja ili cilj siriti bilo kakvo "lose raspolozenje". Ja jednostavno ne mogu na miru gledati kad neki ljudi sire velikosrpsku propagandu, i ponavljaju kao papagaji sve one lazi, koje godinama siri i srpska propaganda.

U takvim slucajevima uvijek cu se boriti i iznositi istinu, pa kako god ti, Mirko, ili netko treci bude to dozivljavao. Sto se vise istine napise, time su i reakcije jace, jer nekome takve stvari ocito ne odgovaraju. :D

Ali za sve su potrebni odredjeni kapaciteti, pa cak i za to da se shvati i razumije neciji humor... Sto bih ja bez tebe, hvala ti na nesebicnom prosvjetljenju! 8)
Ostatnio edytowano 24.08.2010 10:42 przez Biker_HR, łącznie edytowano 2 razy
Mariusz Gąsiorowski
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz Gąsiorowski » 24.08.2010 10:29

Bojkot Chorwacji bo Chorwaci mówią po chorwacku. W Chorwacji językiem urzędowym powinien być język polski, nie wspomnę już że i w Unii Europejskiej też tak być powinno, a co tam tylko Unia niech cały świat mówi po polsku.
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 10:36

Mariusz G±siorowski napisał(a):Bojkot Chorwacji bo Chorwaci mówi± po chorwacku. W Chorwacji jêzykiem urzêdowym powinien byæ jêzyk polski, nie wspomnê ju¿ ¿e i w Unii Europejskiej te¿ tak byæ powinno, a co tam tylko Unia niech ca³y ¶wiat mówi po polsku.

Ja bojkotiram Europsku Uniju iz razloga jer EU bojkotira krastavce, koji nisu po njezinim standardima. :D

Obrazek
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 24.08.2010 11:06

Josko Bulic napisał(a):...

Biker_HR napisał(a):...

A ja myślałem, że tylko moi rodacy skaczą sobie do gardeł na tym forum :lol: :lol:
Więcej luzu Panowie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.08.2010 11:58

dasuch napisał(a):

A ja myślałem, że tylko moi rodacy skaczą sobie do gardeł na tym forum :lol: :lol:
Więcej luzu Panowie.

BOJKOT !!!!!!!!!!!!! jeszcze kłócą się na naszym forum w swoim języku, że nic zrozumieć nie można !!!!!!!!!!!!
Żeby to jeszcze po Polsku ... ale nie !!!! muszą po Chorwacku !!!!!!!!!!

:lol:
puni
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) puni » 24.08.2010 12:17

Leszek Skupin napisał(a):
dasuch napisał(a):

Więcej luzu Panowie.

BOJKOT !!!!!!!!!!!!! jeszcze kłócą się na naszym forum w swoim języku, że nic zrozumieć nie można !!!!!!!!!!!!
Żeby to jeszcze po Polsku ... ale nie !!!! muszą po Chorwacku !!!!!!!!!!

LUDNICA! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hexapus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hexapus » 24.08.2010 12:25

:wink:
To może dla przykładu i że "będziemy ten bojkot Cro; traktowali powarznie 'kicka: = jellow kartke dla NICH 8O
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 12:26

Leszek Skupin napisał(a):BOJKOT !!!!!!!!!!!!! jeszcze k³óc± siê na naszym forum w swoim jêzyku, ¿e nic zrozumieæ nie mo¿na !!!!!!!!!!!!
¯eby to jeszcze po Polsku ... ale nie !!!! musz± po Chorwacku !!!!!!!!!!

Poljski jezik nije dobar za ozbiljnije svadje, iz tog razloga ja ga bojkotiram! :roll:
puni
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) puni » 24.08.2010 12:39

Biker_HR napisał(a):Poljski jezik nije dobar za ozbiljnije svadje, iz tog razloga ja ga bojkotiram! :roll:

Ovo je samo ozbiljan argument! :devil:
miike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miike » 24.08.2010 12:50

A czemu do tej pory nie posprzątali jeżowców z morza? Tyle czasu mieli na to.
I czemu Dubrownik jest na samym południu, już dawno powinni go przenieść w okolice Rijeki, żebym tyle nie musiał jeździć.
Po prostu... :evil:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 24.08.2010 13:02

A co powiecie o tych śliskich i wąskich uliczkach, wymienić powinni na piękną nową kostkę 8O , bo jak kiedyś orła wywinęłam w Trogirze to musiałam nowy aparat kupić :?
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 24.08.2010 13:06

renatalato napisał(a):A co powiecie o tych śliskich i wąskich uliczkach, wymienić powinni na piękną nową kostkę 8O , bo jak kiedyś orła wywinęłam w Trogirze to musiałam nowy aparat kupić :?

Już wymieniają. Riwierę w Splicie już odnowili. :cry:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Bojkot Chorwacji. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone