Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bojkot Chorwacji.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 15:01

AndrzejJ. napisał(a):Widzicie sami jacy Ci Chorwaci k³ótliwi.!!! I jed¿ tam i siê k³óæ o papier taoaletowy,o miejsce na tarasie, o niewydan± lipê, o nierozci±gniêty czerwony dywan na Nasze powitanie( tym bardziej ,¿e te 124 schodki do apartamentu twarde,w ofercie by³y 4,ale to b³±d w druku by³ no znowu k³ótnia,szkoda nerwów tym bardziej jak wniesiesz baga¿e te worki kartofli w koñcu dziecko i ¿onê to nie umiesz wydusiæ ju¿ slowa a nogi ci lataj± jakby ciê Adamek zdzieli³ ale nic wytrzymujesz i Chorwat daje ci gratis na powitanie rakijê jedn± drug± nogi id± do pionu ale g³owa co¶ s³abnie bo jecha³e¶ ponad 1000 kilometrów i 124 schodki w górê cykady napinkalaj± ¿e g³owa boli idziesz z butem wyt³uc to robactwo a tu jeszcze wyje jaki¶ kaszalot w mroku no nie czysta paranoja idziesz sie wieczornie sch³odziæ w morzu 124 schodki w dó³ a na pla¿y rekin le¿y o ¿esz ktos zapomnia³ schowaæ poskaka³e¶ po nim a¿ sflacza³ a co rekina siê baæ i do wody jebut a tu woda zimna wyskakujesz wnerwiony skóra ci siê je¿y szukasz ofiary ale nie da³e¶ ju¿ razy wej¶æ te 124 rano znale¿li ciê na 83 ).Bojkot.

Vase primjedbe su opravdane, sljedece sezone nudimo vam 1,5% popusta na smjestaj u nasem apartmanu "Visoka planina".

Obrazek
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.08.2010 15:06

Nemoj bit sarkastićan i zvat me prijateljem a ne misliś tako.Ja ti żelim sve najbolje . :)
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 15:18

Josko Bulic napisał(a):Nemoj bit sarkastiæan i zvat me prijateljem a ne misli¶ tako.Ja ti ¿elim sve najbolje . :)

Htio sam reci, da se ja zbog nicega ne ljutim, i da je s moje strane sve u redu.. Jednako tako, ja nisam nikakav lokalpatriota, moja ljubav nije ogranicena na jednu regiju, i samo zbog toga ne mrzim nikoga drugoga.

Pojmovi tipa "purger", "tovar" i sl. ne postoje u mojem jeziku, niti u mojem nacinu razmisljanja. Ja mogu razumjeti 11 ljudi koji trce za loptom, jer oni za to dobivaju puno novaca. Ali nikako ne razumijem one koji placaju da bi mogli navijati za njih, tuci se i razbijati tudju imovinu, ili ugozavati zdravlje i sigurnost drugih ljudi. Takvima je mjesto u zatvoru, jer to krsi osnovna nacela sporta i sportskog navijanja.
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.08.2010 15:43

I s moje strane nema nikakve ljutnje i omalovażavanja.Ja se sićan dana di nije bilo vażno iz kojeg regiona Hrvatske jesteś i za koga navijaś.Svi smo bili slożna braća i imali smo isti cilj a to je oslobodżenje naśe domovine od srboćetnika.Fali mi toga u ovoj naśoj slobodnoj Hrvatskoj.Śta se tiće nogometa to se ne razumi samo se voli ili ne voli.Ja sam veliki navijać Hajduka i volim nogomet.Ne możeś reć da su svi navijaći huligani koji samo traże di će se potuć i porazbijat tudżu imovinu.
miike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miike » 24.08.2010 15:43

Ktoś mi wyjaśni o co chodzi bo translate google ciut sobie nie radzi :D
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 24.08.2010 15:47

Josko Bulic napisał, że jesteśmy huliganami :D
ps
żartuję :D
Ostatnio edytowano 24.08.2010 16:23 przez Lubuszanin, łącznie edytowano 1 raz
JokerSmile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JokerSmile » 24.08.2010 16:17

Z tego co zrozumiałem to Josko napisał, że byle chuligani z podwórka grają lepiej jak Hajduk. :wink:
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 16:28

JokerSmile napisał(a):Z tego co zrozumia³em to Josko napisa³, ¿e byle chuligani z podwórka graj± lepiej jak Hajduk. :wink:

Obrazek
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 24.08.2010 16:33

:D Chlopaki tile lat jeżdzite do Horwacije a jenzika sie barenko troche nie nauczili ste katastrofa,oczewista oczewisyosz jest da sie po prostu niechcecie nauczit haha ha :D :D
Biker_HR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Biker_HR » 24.08.2010 16:34

Ovako su prve dame Amerike i Francuske komentirale Dinamo i Hajduk.. 8O

..............DINAMO....................................HAJDUK
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2010 18:18

oczywista oczywistość to taka, że Chorwaci nie chcą się naszej pięknej mowy uczyć:) jakby ktoś miał problemy ze zrozumieniem tego co po Ichszemu napisane w tym temacie to łączę się w bólu:) ja próbuje to rozgryźć tym zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale na trzeźwo nie idzie:) ide po jakieś wino z szafy...
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 24.08.2010 18:36

arturac napisał(a):...ide po jakieś wino z szafy...

Weź od razu rakije, wino nie pomoże :D
mpagno
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mpagno » 31.08.2010 14:23

AndrzejJ. napisał(a):Paragony odsłoniły nagą prawdę o Chorwacji.Zdzierają,wyłudzają i oszukują Ci Chorwaci.Koniec z tym.Bojkot.

Paragony jak w kazdym kraju, nikt nikogo nie zmusza zeby jechac do CRO.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.08.2010 14:57

mpagno napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Paragony odsłoniły nagą prawdę o Chorwacji.Zdzierają,wyłudzają i oszukują Ci Chorwaci.Koniec z tym.Bojkot.

Paragony jak w kazdym kraju, nikt nikogo nie zmusza zeby jechac do CRO.

Nikt nie zmusza, a wręcz w tym wątku -odradza...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 31.08.2010 15:10

Są i tacy co chcą bić kobiety prętami, straszą nabojami w szafach
forum/viewtopic.php?p=595316#595316

Bojkot Chorwacji. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Bojkot Chorwacji. - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone