Pobiegane po lesie, tylko 9km, bo psica nie miała siły.
Biegaczy dość sporo, ale jak było widać po ilości warstw ubrania, dość dużo całkiem nowych
.png)
Nefer napisał(a):To pewnie tacy, co się przenieśli z zamkniętych fitness klubów i nie wiedzą, jak się ubrać.![]()
Nefer napisał(a):Ja dzisiaj zaliczyłem rundkę 11 km.
.png)
Ural napisał(a):16 km - ho, ho, ho nieżle, żeby nie powiedzieć dużo.
.png)
Bea.ta napisał(a):Ural napisał(a):16 km - ho, ho, ho nieżle, żeby nie powiedzieć dużo.
Nie dużotyle to się robi między zupą a drugim
![]()
ale po przerwie w górach i z przewyższeniem 520m to fajnie zrobiłoteren tam jest ciężki, bo biegnie się po kamorach ruchomych i zwietrzałych skałach, błocie i śniegu, a już wiem, jak boli przyglebienie
więc ostrożnie było.
.png)
kamil1973 napisał(a):A pamiętam Beatko Twoje początki,a tu tak pięknie się rozbrykałaś...i te góry...rewelacja.Ja też się ruszam...
Ural napisał(a):No, no, no. Koleżanka to jest uparta i zawzięta na bieganie. 16 km to ja rozkładam na 2 dni.
.png)
Bea.ta napisał(a):kamil1973 napisał(a):A pamiętam Beatko Twoje początki,a tu tak pięknie się rozbrykałaś...i te góry...rewelacja.Ja też się ruszam...
Początki były ciężkiepogodzić treningi crossfitowe z bieganiem nie tracąc na niczym i jeszcze odpuścić jak się zaczęło i poszło w kontuzje
![]()
Ile ja miałam przemyśleń po drodzeaż dziwne, że nie odpuscilam tego biegania
![]()
Dobrze, że asfalt mi nie podszedłgóry to co innego.
W końcu wymarzone i zaplanowane na zimno ultraw sumie dosłownie, bo pierwsze ultra miało być na Zamieci, ale towarzyszka niedoli straciła moc. Udało się trzy pętle w najcięższych w historii warunkach
Ultra pękło we wrześniu A kolejne w styczniu![]()
Niestety aktualna sytuacja namIeszala w planach startowych. Roztocze. Bojko .... może za rok ....
Za rok też mam szalony planale o nim napisze Ci w innym miejscu.
Ural napisał(a):No, no, no. Koleżanka to jest uparta i zawzięta na bieganie. 16 km to ja rozkładam na 2 dni.
Jak nie mam czasu, to też to w dwa dni robię

.png)
.png)
kamil1973 napisał(a):Ja mam opłacone i porezerwowane spanie...Napisz napisz![]()
Ot takie były plany biegowo zwiedzające...
Zawoja-Babia Góra
Szczawnica- Niepokorny Mnich
Ujsoły-Chudy Wawrzyniec,ale plany odkładamy ....
.png)
.png)