Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
.....pokazałem ostatnie posty mojej kobiecie i stwierdziła ,że chyba ktoś ma zespół nie ....nia PS Zrobiłem dzisiaj 2+30+10km ;nawet nie zmarzłem , ale nie było to działanie prozdrowotne ,ze względu na poziom PM 2,5 i PM 10 przekraczający normę x 2 .
E nie. Przereklamowane Drogie w cholere. I wyjdź w nich z mieszkania na klatkę schodowa to się wyje..wyłożysz szybciej niż na lodzie Sprawdziło to już parę osób Osobiście wolę raki zakładane na buty Trzy razy miałam je w serwisie od stycznia do marca. Muszę nowe kupić. Zwłaszcza że ostrze sobie żeby na parę biegów zimowych
lew napisał(a):.....pokazałem ostatnie posty mojej kobiecie i stwierdziła ,że chyba ktoś ma zespół nie ....nia
Jeden ma energię na bieganie i kolejne pokonywanie barier. Drugi tego nie ma. Nic na to nie poradzę
......rano zrobiłem basen, choć nie tyle ile chciałem i mogłem - bo zawody i trening uskuteczniali ,mimo że nie był rozpisany. Potem pojechałem do pracy rowerkiem i miałem nadzieję po powrocie pobiegać, ale się nie da- bo taki smog ,iż "gryzie" w gardło i nos, stąd zawróciłem - przebiegłem tylko niecałe 5 km.
Zazdroszcze Ja moja chwilowa przerwę w bieganiu nazwę roztrenowaniem Podobno tak się robi Ale w weekend nadrobie bo mam dwa biegi w tym jeden charytatywny. Dystanse oba nie za wielkie. Może jeden z nich przedłuże wyskokiem po biegu w las. W sumie można Blatnia zaliczyć